Hoeveel verdient Nikkie de Jager? Het vermogen van Nikkie de Jager

Wanneer je bekend bent in make-up land dan heb je de naam Nikkie de Jager wel eens voorbij horen komen. Wanneer je regelmatig naar de televisie kijkt kan je ook niet meer om Nikkie heen. Nikkie is namelijk regelmatig te zien op televisie, maar ze is ook heel erg actief op social media. Maar wat verdient ze daar nou eigenlijk aan en wat is het vermogen van Nikkie de Jager? Dat lees je hier!

vermogen van nikkie de jager

Wie is Nikkie de Jager?

Nikkie de Jager is geboren op 2 maart 1994 in Wageningen. Nikkie de Jager is een Nederlandse visagiste die zich vooral bezighoudt met video’s over make-up en lifestyle. Het kan bijna ook niet anders dat je haar nog nooit tegen bent gekomen wanneer je op YouTube aan het surfen was. In 2008 is Nikkie begonnen met het uploaden van make-up video’s. Nikkie is hier dan ook nog steeds druk mee bezig. Ze upload dan ook met regelmaat een nieuwe video op haar YouTube kanaal genaamd NikkieTutorials. Op dit moment heeft Nikkie een kleine 15 miljoen volgers op haar kanaal en gemiddeld krijgt ze 1.4 miljoen weergaven per video en dat is niet niks. Daar verdient ze dan ook een leuke zak met geld, mee maar hoeveel? Dat is de grote vraag. Het YouTube kanaal heeft natuurlijk ook weer veel invloed op het vermogen van Nikkie de Jager.

Naast YouTube is Nikkie de Jager ook actief op andere social media kanalen. Denk bijvoorbeeld aan Instagram, Facebook en Twitter. Op Instagram is ze geen kleine speler. Op Instagram heeft Nikkie namelijk al ruim 15.8 miljoen volgers. Zoals andere bekende Nederlanders doet Nikkie de Jager ook aan campagnes. Dat houdt in dat ze aan gesponsorde berichten doet. We snappen dan ook allemaal wel dat het niet om kleine bedragen gaat wanneer je bijna 16 miljoen volgers hebt op Instagram. Dat heeft natuurlijk ook weer invloed op het vermogen van Nikkie de Jager. Ze zou daar een behoorlijk leuk zakcentje mee verdienen. Je kan denken aan een paar duizend per bericht. We kunnen dan ook wel zeggen dat Nikkie de Jager groter is dan Enzo Knol.

Nikkie de Jager transgender

Begin januari 2022 kwam Nikkie de Jager in het nieuws toen ze bekend maakte dat ze transgender is. Dit deed Nikkie de Jager na een vervelende poging van afpersing, waar ze tot op heden nog steeds last van heeft. Nikke de Jager hoeft dan ook niet te ontkennen dat ze het zwaar heeft gehad. Gelukkig kon Nikkie de Jager op veel steun rekenen vanuit verschillende bevriende mediawerelden over de hele wereld. Nikkie is op dit moment een groot voorbeeld voor heel erg veel mensen over de gehele wereld.

Hoeveel verdient Nikkie de Jager?

Naast dat we allemaal nieuwsgierig zijn wat het vermogen van Nikkie de Jager is willen we ook wel weten hoeveel Nikkie de Jager eigenlijk verdient met haar bereik. Ik denk dat iedereen wel influencer wilt worden, maar dat is zeker niet zo makkelijk zoals het vaak lijkt. Voordat ik een schatting kan maken over het inkomen van Nikkie de Jager moeten we een grove schatting maken. Het is namelijk nooit 100% zeker dat iemand daadwerkelijk zoveel verdient. Het is namelijk een schatting. Eén ding is wel zeker dat ze in eerste instantie het meeste geld verdient door middel van haar YouTube kanaal. Volgens Socialblade heeft verdient ze met haar YouTube kanaal gemiddeld een half miljoen per jaar voor haar YouTube video’s. Daarnaast geven verschillende bronnen aan dat Nikkie de Jager rond de €25.000 per Instagram post krijgt. Daarnaast verdient ze hoogstwaarschijnlijk ook nog eens grof geld met haar eigen producten en deed ze mee aan verschillende programma’s waar ze uiteraard ook een vergoeding voor krijgt. De verschillende inkomsten hebben uiteraard ook weer invloed op het vermogen van Nikkie de Jager. We hebben grote verwachtingen aangezien het allemaal mooie bedragen zijn. Hieronder lees je meer over het vermogen van Nikkie de Jager.

Salaris Nikkie de Jager

Hierboven hebben we alle inkomstenbronnen behandeld die Nikkie de Jager heeft, maar hoeveel is dat nou eigenlijk totaal? Wanneer we het bovenstaande aanhouden verdient Nikkie de Jager minimaal 2 miljoen euro per jaar, 165.000 per maand, 39.000 per week en 5.500 per dag. Dat is toch niet slecht

Waar woont Nikkie de Jager

Naast de tijd dat Nikkie de Jager bezig is met haar YouTube video’s en met haar social media profielen rust ze natuurlijk ook graag. Dat doet ze dan ook in een prachtige woning. Nikkie de Jager is namelijk eigenaar van een prachtig landhuis in Uden. Op deze woning zit een hypotheek van 660.000 euro. Je verwacht waarschijnlijk dan ook wel dat het een erg luxe huis is. We mogen dan ook denken aan een heerlijk jacuzzi, stoomcabine, sauna en een riante woonkeuken. De droom van vele mensen is werkelijkheid geworden voor Nikkie de Jager en daar heeft ze natuurlijk ook hard voor gewerkt. Naast haar prachtige woning heeft Nikkie de Jager ook een prachtige auto gehad. We mogen dan denken aan een prachtige BMW i8, maar het is op dit moment niet bekend of ze nog steeds eigenaar is van deze prachtige auto aangezien hij een tijdje te koop heeft gestaan.

Het vermogen van Nikkie de Jager

We hebben hierboven al uitgeschreven hoeveel Nikkie de Jager ongeveer verdient, maar wat is het vermogen van Nikkie de Jager? Dat is de grote vraag. Ik schat het vermogen van Nikkie de Jager rond de 3 miljoen euro. Helaas weet ik dit niet zeker. Maar wanneer ik de bovenstaande cijfers in gedachten zou het vermogen van Nikkie de Jager rond de 3 miljoen euro uitkomen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!