Het vermogen van Monique Westenberg

Wil je alles weten van Monique Westenberg? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier lees je onder andere we het vermogen van Monique Westenberg, maar ook wie deze mevrouw is én hoe ze aan dit vermogen is gekomen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Wie is Monique Westenberg?

De meeste mensen zullen Monique Westenberg kennen als de vrouw/vriendin van André Hazes. Maar wie is deze mevrouw eigenlijk? Monique Westenberg is vooral bekend geworden als de vriendin van André Hazes. Monique en André leerden elkaar kennen via Facebook en hebben via die weg ook een relatie gekregen. Het duurde wel even voordat de twee een relatie krijgen, maar hij kwam er uiteindelijk wel. Monique Westenberg twijfelde in het begin wel heel erg over de relatie. Monique Westenberg is namelijk 16 jaar ouder dan André.

In 2016 hebben Monique Westenberg en André Hazes samen een zoontje gekregen genaamd Dré. Monique Westenberg haar ouders werkten op de kermis. Monique reisde dan ook heel Nederland door, zelfs al op jonge leeftijd. Naast het leven op de kermis heeft Monique Westenberg ook een opleiding gedaan. Monique volgde jarenlang de opleiding detailhandel gedaan. Allemaal met het doel om stewardess te worden, maar uiteindelijk ging ze aan het werk in skyboxen tijdens voetbalwedstrijden als serveerster. Het lijkt alsof Monique Westenberg op dit moment geen baan heeft, naast het zijn van full-time moeder. Het geld dat ze heeft komt dan waarschijnlijk grotendeels van André. Wij gaan er echter wel vanuit dat Monique Westenberg op dit moment ook geld weet te verdienen door middel van social media.

Het vermogen van Monique Westenberg

Het vermogen van Monique Westenberg komt neer op ongeveer 7 miljoen euro, wanneer je dit meerekent als het vermogen van André Hazes. Dat ze toch heel erg goed. Het deel van het vermogen van Monique Westenberg zit in het appartement en huis van André Hazes. Maar hoe komt Monique Westenberg aan dit vermogen? Je wordt namelijk niet zo snel miljonair als serveerster. Het grootste deel van haar vermogen heeft ze dan ook simpelweg te danken aan de relatie met André Hazes. Hij betaalt haar ook nog maandelijks alimentatie voor hun zoon Dré. Monique Westenberg heeft op dit moment dan ook geen baan. Toch heeft ze vanwege haar bekendheid een behoorlijk inkomen weten op te bouwen. Ze is namelijk ook aan de slag gegaan als influencer. We gaan er dan ook vanuit dat ze dit wel weer opgaat pakken en dat ze hier ook nog geld mee gaat verdienen. Doordat we niet weten of Monique Westenberg op dit moment een baan heeft kunnen we ook geen schatting maken van haar salaris. Zodra Monique Westenberg weer aan de slag gaat als influencer kunnen we hier meer over vertellen. Op dit moment is er nog heel erg veel onduidelijk over Monique Westenberg.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!