Hoeveel verdient Marieke Elsinga? Het vermogen van Marieke Elsinga

Marieke Elsinga is de laatste tijd behoorlijk vaak in het nieuws. Ze heeft namelijk een kindje gekregen, maar ze is op dit moment ook erg succesvol als we kijken naar haar carrière. Aan een succesvolle carrière zit vaak ook een leuk salaris en vermogen gekoppeld. Maar wat is het vermogen van Marieke Elsinga? Dat lees je hier.

Wie is Marieke Elsinga?

De meeste mensen kennen Marieke Elsinga wel. Marieke Elsinga is namelijk radio-dj bij het Q-Music programma Mattie & Marieke. Daarnaast is het ook mogelijk dat je haar kent van haar werk bij RTL Boulevard. Bij RTL Boulevard was ze regelmatig te zien met bekende Nederlanders zoals Nikkie Plessen. Ze heeft dan ook wel een behoorlijke naam weten op te bouwen in de mediawereld. Het is dan ook niet gek dat ze al behoorlijk wat jaren op de radio te bewonderen is. Uiteraard staat hier ook een leuke vergoeding tegenover wat weer invloed heeft op het vermogen van Marieke Elsinga. Zoals we net al aangaven is Marieke Elsinga al behoorlijk wat jaartjes te bewonderen op de radio, toevallig werkt ze ook de meeste jaren bij Q-Music. Zelfs voordat ze samen ging werken met Mattie Valk werkte Marieke Elsinga al bij het radiostation. Tijdens haar carrière bij Q-Music was ze onder andere presentatrice van nacht- en avondprogramma’s en was ze verslaggever voor Mattie & Wietze. Ondertussen werkt ze sinds 2018 samen met Mattie aan de razend populaire ochtendshow Mattie & Marieke.

We hebben het hierboven al aangegeven, maar Marieke Elsinga was ook een tijdje te bewonderen op de nationale televisie. Ze was namelijk presentatrice bij RTL Boulevard. Echter besloot Marieke in juli om te stoppen bij het televisie programma.

Zoals we in het begin van dit artikel al aangaven hebben Marieke en Sander een kindje gekregen. Ze hebben hun gezin verder uitgebreid. Op 9 november zijn Marieke en Sander troste ouders van Jip Einte geworden. Het kindje is vernoemd naar de vader van Marieke Elsinga.

De prijzen van Marieke Elsinga

We hebben het al een beetje laten doorschemeren, maar Marieke Elsinga is behoorlijk succesvol. Bij succesvolle mensen horen prijzen. Heeft Marieke Elsinga ook prijzen gewonnen vraag je je nu waarschijnlijk af. En of Marieke Elsinga prijzen heeft gewonnen! Marieke Elsinga mag zichzelf drievoudige winnaar noemen van de Zilveren RadioRing voor de beste radio-presentatrice en recent won ze ook nog de Gouden RadioRing. Uiteraard deed ze dit samen met Mattie Valk! De meeste mensen hadden dan ook wel verwacht dat Mattie en Marieke de Gouden RadioRing gingen winnen, het kon namelijk niet uitblijven. Ze waren ze zo goed bezig en dat zijn ze natuurlijk nog steeds! Q-Music is dan ook heel erg blij met het programma, maar natuurlijk ook met Mattie en Marieke. Dat is natuurlijk ook niet zo gek.

Wat is het salaris van Marieke Elsinga?

Voordat we kunnen kijken wat het vermogen van Marieke Elsinga is, moeten we eerst weten wat het salaris is van Marieke Elsinga en waar ze haar vermogen mee verdiend heeft.  Als we er vanuit mogen gaan dat Marieke ongeveer net zoveel verdient als Mattie Valk komt ze zeker uit op een kleine €600.000 per jaar. Dat tikt dus wel behoorlijk aan, daarnaast heeft ze nog meer inkomsten van onder andere een appartement in Amsterdam, maar daar lees je hieronder meer over.

Het vermogen van Marieke Elsinga

Marieke Elsinga heeft het meeste van haar vermogen te danken aan verschillende opdrachten die zij doet voor zowel de radio als tv. Zo is ze natuurlijk te beluisteren tijdens de ochtend show bij Q-Music, maar ze stond onder andere ook achter de desk bij RTL Boulevard en doet ze mee aan bepaalde tv-programma’s. Ook is ze niet vies van het inspreken van radiospotjes én heeft ze nog een appartement in Amsterdam wat te huurt is. Dit verhuurt Marieke voor een kleine €1800 per maand. Dat tikt natuurlijk lekker aan.

Het prachtige appartement ligt op de bovenste verdieping en is om de hoek van de Jordaan. Het appartement bestaat ui 58 vierkante meter leefruimte en is van alle gemakken voorzien. Oftewel een heerlijk plekje in Amsterdam, wie wil daar nou niet wonen? Het is dan ook niet gek dat Marieke Elsinga helemaal verliefd  is geworden op dit appartement gelegen in Amsterdam.

Uiteraard heeft dit ook allemaal invloed op het vermogen van Marieke Elsinga, maar wat is het vermogen van Marieke Elsinga? We snappen allemaal wel dat Marieke Elsinga het op dit moment behoorlijk goed voor elkaar heeft en daar heeft ze ook hard voor gewerkt. Naast het appartement in Amsterdam heeft ze natuurlijk ook een eigen huis. Als we kijken naar de waarde van haar huidige huis komen we uit op een kleine 1,2 miljoen euro en dat is niet gek. Als we kijken naar het vermogen van Marieke Elsinga zijn we veel verschillende getallen. De ene bron geeft aan dat Marieke Elsinga een vermogen heeft van 1,2 miljoen terwijl een andere bron zegt dat Marieke Elsinga een vermogen heft tussen de 900.000 en 4,6 miljoen euro. Daar zit een behoorlijk gat in. Wij kunnen dan ook niet met 100 procent zekerheid zeggen wat het vermogen is van Marieke Elsinga. Wel kunnen we zeggen dat Marieke Elsinga het op dit moment goed voor elkaar heeft. We zijn er dan ook van overtuigd dat het vermogen van Marieke Elsinga in de toekomst nog verder gaat groeien.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!