Hoeveel verdient Marco Geeratz? Het vermogen van Marco Geeratz

De meeste mensen zullen Marco Geeratz kennen als de man van Chantal Janzen, maar Marco Geeratz is ook echte topondernemer. Maar hoeveel verdient Marco Geeratz en wat is het vermogen van Marco Geeratz? Dat lees je hier.

Wie is Marco Geeratz?

Zoals ik hierboven al aangaf zullen de meeste mensen Marco Geeratz kennen van het feit dat hij de man van Chantal Janzen, maar hij is natuurlijk ook een echte ondernemer. Marco Geeratz weet namelijk wel hoe hij bedrijven in de markt kan zetten en dat doet hij natuurlijk het liefste met zijn vrouw genaamd Chantal Janzen. Zo heeft Marco Geeratz onder andere samen met zijn vrouw een bedrijf waar ze maandelijks een magazine uitbrengen die maandelijks door heel erg veel Nederlanders gelezen wordt. Het is natuurlijk niet niks om getrouwd te zijn met een van de mooiste vrouwen van Nederland, maar plukt hij ook mee aan dit succes? Groeit het vermogen van Marco Geeratz ook nadat hij samen met Chantal Janzen in het huwelijksbootje is gestapt? Dat lees je hieronder.

Het vermogen van Marco Geeratz

Zoals ik hierboven al aangaf heeft Marco Geeratz samen met zijn vrouw Chantal Janzen een bedrijf. Hierdoor groeit het vermogen van Marco Geeratz uiteraard ook, maar welk bedrijf hebben de twee supersterren samen? Marco Geeratz en Chantal Janzen zijn samen eigenaar van het bedrijf &C Media. &C Media is een Nederlands mediamerk gericht op Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz. Het bedrijf werd opgericht in 2018 en werkt sindsdien als onafhankelijk televisieproducent en uitgever van het magazine &C. Daarnaast werkt het bedrijf ook aan branded content, en heeft het een koffiebar in de Van Woustraat in Amsterdam. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat Marco Geeratz een leuk vermogen heeft weten op te bouwen. Het vermogen van Marco Geeratz is de afgelopen jaren dan ook sowieso gegroeid en daar mag hij zeker trots op zijn. Tuurlijk helpt het dat zijn vrouw een bekende Nederlander is, maar Marco Geeratz heeft ook een groot deel van succes aan zichzelf te denken en dat heeft hij natuurlijk heel erg goed gedaan. 

Naast het bedrijf wat hij samen met zijn vrouw heeft, heeft Marco Geeratz ook nog een aantal pandjes samen met zijn vrouw. Ook hierdoor is het vermogen van Marco Geeratz behoorlijk gaan groeien, maar wat is het vermogen van Marco Geeratz? Het vermogen van Marco Geeratz ligt rond de twee miljoen euro.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!