Hoeveel verdient Lieke van Lexmond? Het vermogen van Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond is een Nederlands model, actrice, presentatrice en zangeres, maar wat is het vermogen van Lieke van Lexmond? Dat lees je hier. In dit artikel behandelen we het vermogen van Lieke van Lexmond, maar we kijken ook naar haar privéleven.

Wie is Lieke van Lexmond?

Zoals we hierboven al aangaven is Lieke van Lexmond van alle markten thuis. Dat is dan ook niet gek als we kijken naar haar jeugd. Lieke van Lexmond begon namelijk al op jonge leeftijd met acteren. Om precies te zijn was Lieke 7 jaar oud. In de vijfde klas havo op het Cals College in Nieuwegein schreef Lieke van Lexmond zich in bij het Harry Klooster casting. Na haar inschrijving kreeg ze verschillende rollen aangeboden. Dat was dus een slimme set van Lieke. De start van haar carrière was dan ook begonnen.

Als we kijken naar haar acteer carrière zien we ook dat Lieke van Lexmond al snel haar acteerdebuut mocht maken. Dit deed ze namelijk al op vijfjarige leeftijd in een reclamespotje van Royco, in de jaren die volgde speelde ze als kind in diverse spotjes waaronder van Melkunie, Aviko, Campina, Kwik-Fit, Het Land van Ooit en Calvé. Zoals je kan lezen zijn dat geen kleine merken. Het bleek dus als snel dat Lieke van Lexmond behoorlijk veel talent had. De mensen waarmee ze samenwerkte merkte dan ook al snel dat Lieke van Lexmond nog een mooie toekomst had. Ze ging een grote actrice worden, en dat bleek al snel.

Na haar eerste deelnames in reclamespotjes volgde de televisie al snel waardoor ze kon uitgroeien tot één van de grootste presentatrices van het land. Ze heeft namelijk meegedaan aan verschillende programma’s op de grootste zenders van Nederland, maar ze mocht ook heel wat programma’s presenteren zoals The Voice Senior en De Battle wat zowel in Nederland als België te zien was.

Naast het deelnemen in programma’s en het presenteren ervan had Lieke van Lexmond ook een grote liefde voor films. Toen ze 11 jaar oud was speelde Lieke van Lexmond Kootje in de film Prime Time, met onder andere Huub Stapel en Esther Roord. De film werd vanwege financiële problemen niet voltooid, dus ook nooit vertoond. Lieke van Lexmond werkte ook mee aan een bedrijfsfilm van de NS. De meeste jongeren kennen Lieke van Lexmond van de kinderfilm Achtstegroepers huilen niet. Daar speelde Lieke van Lexmond de zuster. Deze film is wel vertoond en was ook nog eens een groot succes.

Muziek bleef niet achter bij Lieke van Lexmond. Je verwacht het waarschijnlijk al, maar Lieke van Lexmond heeft ook in een schoolband gezeten. Na haar schooltijd ging ze ook verder met zingen. Zo heeft ze samen met Jasmine Sendar en Chantal Janzen het nummer Break Away gezongen op het album bij de film Volle Maan. Dit is dan ook de reden dat we in het begin van dit artikel zeiden dat Lieke van Lexmond thuis is in alle markten. Lieke van Lexmond heeft ook tweemaal in het mannen blad Playboy gestaan. We hebben het dan over de kersteditie van 2007 en in de oktober editie van 2008. Op dit moment is Lieke van Lexmond getrouwd met Bas van Veggel en wonen ze samen in een prachtig huis.

Hoeveel verdient Lieke van Lexmond?

Het is op dit moment erg lastig om te zeggen wat het salaris van Lieke van Lexmond precies is. Desondanks kunnen we er wel vanuit gaan dat we ons geen zorgen hoeven te maken over Lieke van Lexmond. Ze heeft het op dit moment namelijk erg goed voor elkaar. Als we kijken naar haar man en haar schoonvader heeft ze sowieso nog 300 miljoen achter de hand, dus dat zit wel goed.

Als we kijken naar de carrière van Lieke van Lexmond hoeven we ons daar ook geen zorgen over te maken. Lieke van Lexmond heeft namelijk een mooie carrière, en is nog steeds bezig. Uiteraard heeft dit ook allemaal invloed op het vermogen van Lieke van Lexmond, maar wat is het vermogen van Lieke van Lexmond? Dat lees je hieronder. We kunnen er in ieder geval vanuit gaan dat Lieke van Lexmond het op dit moment goed voor elkaar heeft. Ze heeft ongetwijfeld genoeg geld bij elkaar weten te verdienen in het verleden.

Waar heeft Lieke van Lexmond haar vermogen aan verdiend?

Voordat we gaan kijken naar het vermogen van Lieke van Lexmond kijken we eerst naar de manier hoe ze het heeft verdiend. Als we kijken naar haar carrière is het al snel duidelijk dat het vermogen van Lieke van Lexmond voornamelijk door haar werk komt. Ze heeft als model, actrice en zangeres behoorlijk wat rollen gehad. Ze is namelijk niet voor niks één van de grootste bekende Nederlanders. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat het grootste deel van het vermogen van Lieke van Lexmond door haar werk komt.

Het vermogen van Lieke van Lexmond

Het vermogen van Lieke van Lexmond, dat is de reden dat we hier zijn, maar wat is het vermogen van Lieke van Lexmond? Als we kijken naar haar carrière moet ze wel een behoorlijk vermogen hebben, maar is dat ook zo?

Zoals we hierboven al aangaven hoeven we ons absoluut geen zorgen te maken over het vermogen van Lieke van Lexmond. Ze heeft het op dit moment erg goed voor elkaar. Dat komt mede door haar eigen carrière, maar ook door haar man Bas van Veggel. Bas van Veggel komt namelijk uit een familie met behoorlijk wat geld. Als we naar meerdere bronnen kijken komt het vermogen van Lieke van Lexmond uit op een totaal vermogen van 1-5 miljoen euro.

Dat is natuurlijk erg netjes. Daar komt het vermogen van Bas van Veggel nog bij. We kunnen dan ook wel conluderen dat Lieke van Lexmond het op dit moment behoorlijk goed voor elkaar heeft. Uiteraard heeft ze daar ook hard voor gewerkt.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!