Hoeveel verdient Bas van Veggel? Het vermogen van Bas van Veggel

Heb je ooit gehoord van Bas van Veggel? Waarschijnlijk wel anders ben je niet bij dit artikel terecht gekomen. In dit artikel bespreken wij het vermogen van Bas van Veggel. Daarnaast kijken we ook naar het leven van Bas van Veggel en wat hij allemaal doet. We kunnen zeggen dat Bas van Veggel een behoorlijk interessant leven heeft. Meer over zijn leven en het vermogen van Bas van Veggel lees je hieronder.

Wie is Bas van Veggel?

Bas van Veggel staat voornamelijk bekend als de zoon van succesvolle ondernemer Hans van Veggel, maar ook als de man van Lieke van Lexmond. Dat Bas van Veggel uit een succesvolle familie komt is wel duidelijk. Wanneer we kijken naar het vermogen van zijn vader zien we dat het vermogen van Hans van Veggel al wordt geschat op een kleine 300 miljoen euro wat behoorlijk is.

Maar wie is Bas van Veggel precies? De carrière van Bas van Veggel begon toen hij nog aan het studeren was. Bas heeft namelijk gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Aan de Universiteit heeft Bas van Veggel Business gestudeerd. Daarnaast heeft hij ook nog een master in Real Estate gedaan. Hij had dus al een oogje op het vastgoed. Tijdens zijn studie kwam hij er dan ook achter dat er nog genoeg geld valt te verdienen in het vastgoed.

Helaas is hij wel gestopt met zijn master toen zijn vader negatief in het nieuws kwam. Gelukkig was er wel weer licht aan het einde van de tunnel. Hij is op dit moment namelijk getrouwd en gelukkig met Lieke van Lexmond die ook behoorlijk succesvol is. Lieke en Bas wonen op dit moment samen in een prachtig huis. Als we kijken naar de carrière van Bas van Veggel zien we het volgende.

Bas van Veggel is op dit moment eigenaar van zijn eigen onderneming genaamd B. Amsterdam. Je verwacht het waarschijnlijk wel al, maar dit is een vastgoedbedrijf. Naast het vastgoed is Bas van Veggel ook actief als Managing Partner bij Timeless Investments. We kunnen dan ook wel zeggen dat Bas van Veggel het op dit moment behoorlijk goed voor elkaar heeft. Hij is namelijk niet voor niks een succesvolle zakenman.

Hoeveel verdient Bas van Veggel?

De carriere van Bas van Veggel ging met ups en downs en dat was niet voor niks. Het vermogen van Bas van Veggel heeft namelijk een behoorlijk klap moeten verwerken. Dat komt omdat hij in 2019 failliet werd verklaard. Daarom vraag jij je waarschijnlijk af wat het vermogen van Bas van Veggel op dit moment is. Daar lees je hieronder alles over. Eén ding wat wel zeker is dat Bas van Veggel behoorlijk gesloten is over zijn zakelijke leven, maar ook over zijn persoonlijke leven.

Het vermogen van Bas van Veggel

Doordat Bas van Veggel behoorlijk gesloten is, kunnen we niet veel zeggen over zijn salaris of hoe succesvol hij precies is. Het is op dit moment namelijk erg onduidelijk wat het vermogen van Bas van Veggel precies is. Doordat er weinig te vinden is over Bas van Veggel weten we ook niet of het vermogen van Bas van Veggel de komende jaren nog zal toenemen. Het blijft allemaal erg onduidelijk.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!