Hoeveel verdient Joel Beukers? Het vermogen van Joel Beukers?

Joel Beukers is misschien wel één van de meest besproken BN’ers onder de jongeren. Als de naam Joel Beukers je niks zegt, hoef je, je echt niet te schamen. Het kan namelijk voorkomen dat je Joel Beukers niet kent omdat je niets hebt met fitness en sportscholen. Joel is namelijk dé man achter tal van voedingssupplementen. Hij verkoopt deze supplementen dan ook via zijn website, maar hoeveel krijgt hij hier nou eigenlijk voor en wat is het vermogen van Joel Beukers? Dat lees je hier.

Wie is Joel Beukers?

Joel Beukers is vooral bekend geworden door zijn YouTube video’s. Hij maakt namelijk verschillende soorten video’s waar jongeren gek op zijn. De fitness-guru heeft dan ook een aardige naam opgebouwd via verschillende social media platformen, maar ook met zijn bedrijf Clean Nutrition. Joel Beukers doet het dan ook behoorlijk goed op dit moment en dat gaan we uiteindelijk ook terug zien aan het vermogen van Joel Beukers, maar wie is Joel nou eigenlijk? Joel is begonnen al rugbyspeler en hij is ooit betrapt op het gebruik van doping. Dat laatste is wat de man zelf betreft twijfelachtig en is vooral te wijten aan de supplementen die Joel Beukers op dat moment gebruikte. Dit was dan ook één van de redenen waarom Joel zijn eigen bedrijf heeft op gericht. Hij is dat avontuur dan ook aangegaan met zijn onderneming met de naam Clean Nutrition. Vanaf dat moment is het vermogen van Joel Beukers enorm gaan groeien en is zijn nieuwe avontuur officieel van start gegaan, maar is zijn vermogen beter dan die van Mobicep?

Joel Beukers supplementen

Zoals ik hierboven al aangaf is Joel Beukers de eigenaar van Clean Nutrition. Toen Joel Beukers kans zag in het oprichten van zijn eigen onderneming en het verkopen van goede, maar ook zeker eerlijke supplementen moest er natuurlijk wel een goede marketingstrategie komen. Hoe ga je namelijk al die producten verkopen en hoe ga je, je onderscheiden van al die concurrentie die al een behoorlijke positie hebben binnen de supplementenmarkt. Al snel bleek dat de marketingstrategie van Joel Beukers bleek te werken. De producten van Joel Beukers waren dan ook niet aan te slapen. Daar houdt hij dus een leuk inkomen uit en dat geld besteed hij dan ook graag aan zaken die het leven net even wat prettiger maakt. Denk bijvoorbeeld aan al die auto’s die Joel Beukers heeft. Hij heeft verschillende auto’s die een behoorlijke waarde vertegenwoordigen. Daarnaast heeft hij ook verschillende uitspraken over goud en dat zie je dan ook terug in zijn woning en in zijn merk. Joel Beukers is een grote fan van goud.

Omzet Clean Nutrition

We weten nu dat de supplementenlijn van Joel Beukers gaat als een speer. De supplementen werden in 2018 dan ook al aan de lopende band verkocht. Tijdens verschillende interviews laat Joel Beukers weten dat hij meer dan 1.000 potten per maand verkoopt. Deze potten kosten ongeveer 40 euro per stuk. Tijdens het doen van een simpele rekensom komen we uit op een omzet van zo’n 40.000 euro per maand. Dit is exclusief alle andere producten die Joel Beukers verkoopt. De supplementenlijn is namelijk niet zijn enige inkomstenbron. Hij heeft namelijk ook een app met meer dan 80.000 gebruikers en een eigen kledinglijn waar hij natuurlijk ook leuk aan zal verdienen. Eén ding is zeker en dat is dat Joel Beukers het op dit moment hele erg goed doet en dat het vermogen van Joel Beukers waarschijnlijk een behoorlijk bedrag is.

Joel Beukers Gold Dry Vodka

Ik gaf al een kleine hint dat de supplementenlijn niet zijn enige inkomstenbron is. Dat is het dan ook niet. Joel Beukers heeft inmiddels meerdere bedrijven waar hij geld aan gaat verdienen. Eén van deze bedrijven is Gold Dry Vodka. Je kan als ondernemer dan ook niet altijd succesvol zijn, je kan namelijk niet altijd zes gooien. Je moet ook van tijd tot tijd je gezicht laten zien en laat dat nou net is één van de dingen zijn waar Joel Beukers gek op is. Ondanks dat hij graag zo gezond mogelijk wilt leven is hij ook niet vies van een feestje. Ook hier zag Joel toekomst in. Hij is namelijk begonnen met zijn eigen vodka. Hij heeft afgelopen zomer zijn eigen vodka-merk begonnen en je raadt het waarschijnlijk al, maar ook hier komt goud weer terug in de branding van het merk. Gold Dry Vodka heeft natuurlijk ook invloed op het vermogen van Joel Beukers. Wanneer je Joel volgt heb je het waarschijnlijk wel al meerdere voorbij zien komen. Ook dit bedrijf is ondertussen een groot succes.

Het vermogen van Joel Beukers

Nu we weten wat alle inkomstenbronnen zijn van Joel Beukers kunnen we gaan kijken naar het vermogen van Joel Beukers. We kunnen ook wel zeggen dat Joel Beukers op dit moment behoorlijk strategisch te werk gaat. Zo maakt hij dankbaar gebruik van zijn social media pagina’s om zijn ondernemingen uit te lichten en voorziet hij zijn doelgroep van verschillende video’s via zijn YouTube kanaal. Dan gaat het niet alleen om het showen van zijn rijkdom, maar ook om het geven van verschillende fitness tips. Hij doet dit dan ook op zo’n unieke manier dat hij maar blijft groeien. Joel Beukers is absoluut niet te stoppen! Maar voor Joel is het natuurlijk gewoon business, maar wat is het vermogen van Joel Beukers. Ondanks dat het vermogen van Joel Beukers continu maar blijft groeien was zijn vermogen in 2018 al rond de 1.325.000 euro, we kunnen er dan ook allemaal wel vanuit gaan dat het vermogen van Joel Beukers in de afgelopen jaren behoorlijk is gestegen. Mensen schatten het vermogen van Joel Beukers dan ook zeker rond de 2.000.000 euro, maar zoals ik al meerdere keren heb aangeven blijft het vermogen van Joel Beukers de komende jaren behoorlijk groeien.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!