Hoeveel verdient Henny Huisman? Het vermogen van Henny Huisman

De meeste mensen kennen Henny Huisman als een Nederlandse televisiepresentator en muziek, maar waar kunnen we Henny Huisman nog meer van kennen? Dat lees je in dit artikel.

We behandelen in dit artikel niet alleen het vermogen van Henny Huisman, maar ook de persoon, waar heeft Henny Huisman allemaal gewerkt en hoe is zijn carrière tot stand gekomen. Dat lees je allemaal hier.

Wie is Henny Huisman?

Henny Huisman is geboren op 18 juni 1951 in Zaandam. De volledige naam van Henny Huis man is Hendrikus Josephus Anthonius Huisman. Voor Henny Huisman was het al snel duidelijk dat hij richting de media wereld wilde. Hij wist dat daar zijn toekomst lag. Henny Huisman werd geboren in een katholiek gezin. Tijdens en na zijn opleiding aan de etaleursschool was Henny Huisman drummer, diskjockey en presentator van evenementen. Op dit moment was het dan ook al duidelijk, Henny Huisman had talent en rolde zo het televisie vak in.

Als we kijken naar de muzikale carrière van Henny Huisman begon zijn carrière in 1961, toen hij op 10-jarige leeftijd deel uitmaakte van The Bright Starts. The Bright Stars was een gitaarcombi die regelmatig optredens gaven. Hij speelde op dat moment samen met Margiet Eshuijs. Nadat hij enkele jaren had meegespeeld in de tienerband The Marileens, begon in 1972 het echte werk voor Henny Huisman. Vanaf dat moment ging de carrière van Henny Huisman in een stroomversnelling.

Henny Huisman richtte namen de band Lucifer op, waarin hij zelf de drums speelde. De band was onder andere te gast bij het televisieprogramma Van Oekel’s Discohoek, dit was een mooie moment voor Henny Huisman aangezien dit ook direct zijn eerste televisieoptreden was. Niet wetende dat er nog veel meer zullen volgen.

Na zijn carrière bij Lucifer ging hij even aan de slag als drummer bij de band Match, maar op dat moment was hij ook al actief als diskjockey in discotheken, en dat beviel hem ook wel goed.  Hij heeft toen zelfs nog een mooie prijs weten te winnen. Henny Huisman kreeg de onderscheiding als de beste diskjockey wat natuurlijk een mooie prestatie was. Ook was Henny Huisman in te huren als gastartiest. Zo was hij in 2014 gastartiest  bij de reeks concerten van de Toppers wat natuurlijk ook al erg mooi is.

Uiteraard groeide de naamsbekendheid van Henny Huisman niet alleen, maar we mogen er ook wel vanuit gaan dat het vermogen van Henny Huisman behoorlijk is gaan groeien in die periode. Wat hij precies verdiende tijdens die periode is lastig te zeggen, maar we hoeven ons waarschijnlijk geen zorgen te maken dat Henny Huisman op dat moment werd onderbetaald.

Naast zijn werk als artiest en diskjockey was Henny Huisman ook te bewonderen op de nationale televisie. Zijn televisie carrière heeft hij te danken aan Joop van den Ende. Joop, de compagnon van John de Mol had hem namelijk ontdekt tijdens een concert in het vetbalstadion van AZ. Zijn carrière op de nationale televisie begon bij het programma De Zomeravondshow, maar er volgde nog veel meer programma’s. Een aantal jaar later maakte Henny Huisman zelfs de stap naar RTL-4. Uiteraard is het vermogen van Henny Huisman hier ook gegroeid, maar wat hij hier precies verdiende is ook nog erg onduidelijk. Henny Huisman praat namelijk bijna nooit over zijn geld of vermogen, maar wat is het vermogen van Henny Huisman? Dat lees je hieronder.

Hoeveel verdient Henny Huisman?

Het is op dit moment erg lastig om te zeggen hoeveel Henny Huisman op dit moment verdiend aangezien hij nooit praat over zijn financiën. Het is voor ons dus erg lastig om een schatting te maken wat zijn salaris op dit moment is. We kunnen er in ieder geval wel vanuit gaan dat hij in het verleden een prachtig salaris heeft gehad. Daar mag hij op dit moment uiteraard nog steeds van genieten.

Waar heeft Henny Huisman zijn vermogen aan verdiend?

Henny Huisman heeft het grootste deel van zijn vermogen te danken aan zijn werk op de nationale televisie. Maar dat was niet het enige waar Henny Huisman te bewonderen was. Henny Huisman deed naar zijn werk op de nationale televisie ook werk voor bedrijven. Hij speelde regelmatig in televisiecommercials en hij was ook niet vies van een film. Ja, hij heeft zelfs in een film gespeelde. Meerdere om precies te zijn. Hier heeft hij uiteraard ook een leuke vergoeding voor gekregen, Ook het vermogen van Henny Huisman heeft hierdoor een leuke boost gehad.

Het vermogen van Henny Huisman

Henny Huisman heeft een mooie carrière gehad waar hij ook leuk aan verdiend heeft, maar wat is het vermogen van Henny Huisman? Dat is de grote vraag. Aangezien we op dit moment niet weten wat Henny Huisman verdient, is het erg lastig om zijn vermogen in te schatten, maar als we een schatting mogen maken van zijn vermogen en we kijken naar zijn carrière schatten we het vermogen van Henny Huisman rond de 2,5 miljoen euro. Dat is natuurlijk een erg mooi vermogen waar hij hard voor heeft gewerkt. Uiteraard nemen we hierin ook alle prijzen mee die Henny Huisman op dit moment op zijn naam heeft staan.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!