Het vermogen van Django Wagner

Django Wagner is de laatste jaren heel erg populair geworden dat komt dan ook door de mooie, warme zangstem van Django. Daarnaast heeft hij de laatste jaren ook behoorlijk wat hits gehad, maar hoeveel verdient Django Wagner en wat is het vermogen van Django Wagner en is hij de Ronnie Flex van de volksmuziek? Dat lees je hier.

Wie is Django Wagner?

Django Wagner werd geboren op een woonwagenkamp en groeide op in een muzikale zigeunerfamilie. Django Wanger spreekt zes talen, maar hij spreekt voornamelijk zijn eigen zigeunertaal. Django Wagner woont sinds 1981 in het Brabantse dorp Nuenen. Naast zijn eigen carrière is Django Wagner ook onderdeel van de Echte Vrienden.

Het eerste album van Django Wagner is uitgebracht bij Discount Music met de titel Teddy Bear. Daarna werd zijn grote hit Kali uitgebracht als single bij Berk Music. Voor deze single werd een samenwerking aangegaan met Rosenberg Trio. Na deze periode heeft hij nog een aantal grote hits gehad zoals Blauwe Ogen, Maar Toch Blijf Jij Me Trouw, Ik Geniet Zo Van Het Leven en Mijn Naam Dat Is Marina. De kans is dan ook heel erg groot dat je wel één van deze nummer kent of dat je er zelfs naar geluisterd hebt. Naast de verschillende hits is Django Wagner ook succesvol geworden en meerdere keren in de prijzen gevallen. In 2013 won hij bijvoorbeeld de Gulden Vedel. Vervolgens ontving hij in 2015 de Edison in de categorie volksmuziek. We kunnen dan wel concluderen dat Django Wagner behoorlijk succesvol is en dat we nog veel van hem mogen verwachten. We hopen dan ook allemaal dat we dat ook weer terugzien in zijn vermogen.

Hoeveel verdient Django Wagner?

De eerste keer dat Django Wagner werd gevraagd om een avond op te treden schrok hij omdat hij het niet gewoon was om gevraagd te worden voor optredens. Dat was dan wel het moment wanneer zijn carrière begon te verbeteren. Hij vond het dan ook lastig om een prijs te bepalen voor zijn optredens. Al snel bleek dat hij een behoorlijk feestje kon bouwen. Doordat hij steeds meer optredens ging doen ging het vermogen van Django Wagner ook groeien. Per jaar doet Django Wagner ongeveer 200 optredens. We kunnen er dus wel vanuit gaan dat hij hier een leuk zakcentje mee verdiend, maar hoeveel kost Django Wagner nou eigenlijk? Voor een half uur moet je al snel denken aan €2.500. Dat is natuurlijk een mooi bedrag. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat Django Wagner een leuk bedrag per jaar verdiend door zijn optredens. Dat bedrag heeft dan ook weer invloed op het vermogen van Django Wagner.

Het vermogen van Django Wagner

Zoals ik hierboven al aangaf verdiend hij leuk aan alle optredens die hij doet. Ondanks corona mag hij nu wel weer optreden. Hij heeft namelijk net zoals alle andere artiesten een lange periode niet mogen optreden. Dat heeft natuurlijk ook invloed gehad op zijn vermogen. Toch schat ik dat Django Wagner een vermogen van €2.000.000 heeft. Zoals ik hierboven ook al een keer aangaf kunnen we nog heel erg veel verwachten van Django Wagner. Doordat we op dit moment geen last meer hebben van het coronavirus kan Django Wagner weer gaan optreden en andere dingen doen waar hij geld mee kan verdienen. Dat heeft natuurlijk ook weer invloed op zijn vermogen. Ondanks alles mag Django Wagner heel erg trots zijn op het vermogen wat hij op dit moment op heeft gebouwd. Ik denk dan ook dat we met z’n allen niet kunnen wachten op een optreden van Django Wagner. We helpen hem dan ook met het groeien van zijn vermogen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!