Hoeveel verdient Alex Soze? Het vermogen van Alex Soze

De meeste jongeren kennen Alex Soze wel van social media, maar wat is het vermogen van Alex Soze en wie is Alex Soze eigenlijk? Wij hebben het allemaal voor je uitgezocht. Denk bijvoorbeeld aan het salaris van Alex Soze, vanwaar je hem zou kennen en waarmee hij zijn geld verdient. Lees dus zeker verder om meer over Alex Soze te weten te komen. Alles over Alex Soze lees je hier.

Wie is Alex Soze?

Alex Soze is een bekende blogger, influencer op sociale media. Naast het vloggen is hij ook actief als spreker en fitness coach. Hij is dus niet vies van geld verdienen en dat zien we dan ook terug bij de video’s die Alex Soze maakt. Doordat hij behoorlijk wat bereikt heeft, heeft hij ook een eigen kledinglijn weten op te zetten. Als we kijken naar het verleden van Alex Soze zien we dat hij jarenlang als beveiliger heeft gewerkt in België. Hier werd had hij ook bijnaam gekregen van verschillende mensen. De bijnaam van Alex Soze was dan ook de schrik van Turnhout .Hij heeft deze bijnaam gekregen omdat hij bekend stond om een ruwe en heftige aanpak.

De meeste mensen zullen Alex Soze kennen dankzij zijn vlogs en fitness video’s die hij maakte voor zijn YouTube kanaal. Het kan ook zijn dat je Alex Soze kent door zijn 1e viral video waarin hij ruzie kreeg met een werknemer van de Aldi om een mondkapje. Daarna is de bekendheid van Alex Soze gigantisch gegroeid. Je kan Alex herkenen aan zijn drukke gedrag en door zijn aanvaringen met de politie. Alex Soze heeft dan ook meerdere keren in de gevangenis gezeten, zo ook in Spanje. Meer hierover verteld hij in de video die hij samen met Andy van der Meijde heeft gemaakt toen hij net weer uit de gevangenis kwam. Hieronder staat kun je de video bekijken. De meeste jongeren zullen Alex Soze vooral kennen door de aanvaringen met de politie. Hij heeft namelijk ook meerdere keren politieagenten lastig gevallen in Groningen. Dit is ook de woonplaats van Alex Soze.

Heeft Alex Soze een relatie?

Naast de vraag wat het vermogen is van Alex Soze is de vraag of Alex Soze een relatie heeft ook heel erg populair. Dit hebben wij dan ook voor je uitgezocht. Alex Soze heeft op dit moment een relatie. Hij is namelijk al enkele jaren samen met zijn partner genaamd Rianne Otten, maar het is niet duidelijk of ze ook getrouwd zijn. Alex Soze heeft naast zijn relatie ook drie kinderen, waarvan hij regelmatig foto’s op Instagram plaats. Ook zijn de kinderen van Alex Soze vaak terug te vinden in de video’s van Alex Soze.

Wat is het salaris van Alex Soze?

Voordat we kunnen berekenen wat het salaris is van Alex Soze moeten we eerst bekijken welke inkomstenbronnen Alex Soze allemaal heeft. We weten dat Alex behoorlijk actief is/was op sociale media en op zijn YouTube kanaal. Hier verdient hij dan ook behoorlijk wat geld mee, maar hoeveel hij daadwerkelijk verdient is op dit moment nog onduidelijk. Naast zijn sociale media profielen heeft Alex Soze nog meer. Zoals we net al aangaven heeft Alex Soze ook zijn eigen kledinglijn. Dit is dan ook zijn belangrijkste inkomstenbron. Je ziet zijn kleding dan ook steeds meer in Groningen, maar ook in andere steden en hij promoot zijn kleding ook vaak op zijn sociale media. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat Alex Soze het meeste verdient met zijn eigen kledinglijn. Zijn sociale media profielen en zijn YouTube kanaal staan daaronder. Hoeveel Alex Soze precies per maand verdient is op dit moment nog onduidelijk. Dit hebben wij helaas niet kunnen achterhalen. Nu vraag jij je waarschijnlijk af wat het vermogen van Alex Soze is. Hieronder lees je wat het vermogen is van Alex Soze.

Het vermogen van Alex Soze

Zoals we hierboven al aangaven ben je hier waarschijnlijk om te achterhalen wat het vermogen van Alex Soze is. We weten ondertussen wat de verschillende inkomstenbronnen zijn van Alex, maar wat hij precies verdient is nog onduidelijk. Als we kijken naar de verschillende bronnen die wij hebben zien we dat het vermogen van Alex Soze rond de vijf miljoen wordt geschat. Hij bouwde dit vermogen voornamelijk op door zijn Sociale media, maar ook door zijn inkomstenbron als fitness coach en zijn kledinglijn. Als we kijken naar zijn belangrijkste inkomstenbron zien we dat Alex Soze het meeste vermogen uit zijn eigen kledinglijn haalt. Dit is dan ook heel erg belangrijk voor Alex Soze.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!