Hoeveel verdient Jackie Groenen? Het vermogen van Jackie Groenen

Het vermogen van Jackie Groenen is regelmatig in de media, maar wie is Jackie Groenen eigenlijk? Jackie Groenen is een bekende Nederlandse voetbalster die speelt bij Manchester United en het Nederlands elftal. Naast haar succes op het voetbalveld, heeft ze ook een aanzienlijk vermogen opgebouwd. In deze blog gaan we dieper in op het vermogen van Jackie Groenen en hoe ze dit heeft verdiend.

Wie is Jackie Groenen?

Jackie Groenen is een Nederlandse voetbalster geboren op 17 december 1994 in Tilburg. Ze begon op jonge leeftijd met voetballen bij SV Saestum en maakte in 2012 de overstap naar FC Twente. Bij deze club brak ze echt door en speelde ze in totaal vier seizoenen. In 2016 tekende ze een contract bij het Duitse FFC Frankfurt, waar ze in twee seizoenen meer dan vijftig wedstrijden speelde. In 2018 stapte Jackie Groenen over naar het Engelse Manchester United, waar ze nog steeds speelt.

Groenen staat bekend als een technisch vaardige middenvelder die ook verdedigend haar mannetje staat. Jackie Groenen heeft al veel prijzen gewonnen met zowel haar clubteams als het Nederlands elftal, waaronder het EK in 2017 en de Champions League in 2018 met FFC Frankfurt. Jackie Groenen wordt ook geprezen om haar positieve houding en sterke mentale kracht op het veld.

Jackie Groenen is een van de meest succesvolle voetbalsters van Nederland en heeft in haar carrière al vele prijzen gewonnen. Ze heeft niet alleen met haar clubteams, maar ook met het Nederlands elftal veel successen behaald.

In 2017 was Jackie Groenen een belangrijke speler in het Nederlands elftal dat Europees kampioen werd op het EK Vrouwen in eigen land. Ze speelde alle wedstrijden en maakte indruk met haar technische vaardigheden en sterk spel op het middenveld. In 2019 behaalde ze met het Nederlands elftal de finale van het WK Vrouwen in Frankrijk, waarin ze helaas verloren van de Verenigde Staten.

Ook met haar clubteams heeft Groenen meerdere prijzen gewonnen. Zo won ze in 2018 de Champions League met 1. FFC Frankfurt en werd ze in het seizoen 2020/2021 kampioen van de FA Women’s Super League met Manchester United. Daarnaast heeft ze ook individuele prijzen gewonnen, waaronder in 2019 de Zilveren Schoen voor beste speelster van de Eredivisie Vrouwen.

We kunnen dan ook wel zeggen dat Jackie Groenen een zeer succesvolle voetbalster is met een indrukwekkende lijst van gewonnen prijzen op zowel nationaal als internationaal niveau. Zo heeft ze onder andere prijzen gewonnen met Sarina Wiegman, Lieke Martens en Vivianne Miedema.

Hoeveel verdient Jackie Groenen?

Jackie Groenen, een Nederlandse voetbalster, verdient bij haar huidige club Manchester United een salaris van ongeveer €120.000 per jaar. Hoewel dit bedrag aanzienlijk lager is dan wat sommige andere topvoetbalsters verdienen, wordt Groenen nog steeds beschouwd als een van de meest getalenteerde middenvelders van haar generatie. Ze heeft haar vaardigheden en succes op het veld gebruikt om een reputatie op te bouwen als een geweldige voetbalster, en haar verdiensten zullen waarschijnlijk alleen maar toenemen naarmate ze meer ervaring opdoet en haar carrière vordert. Het vermogen van Jackie Groenen gaat de komende jaren waarschijnlijk nog verder stijgen.

Waar heeft Jackie Groenen haar vermogen aan verdiend?

Jackie Groenen heeft haar vermogen voornamelijk verdiend als professionele voetbalster. Haar uitstekende prestaties op het veld hebben haar geholpen om succesvolle contracten af te sluiten met haar clubs en zo haar vermogen te vergroten. Daarnaast heeft ze ook een aantal sponsordeals met merken zoals Nike en Pepsi, wat haar extra inkomsten oplevert. Al met al heeft Jackie Groenen haar vermogen verdiend door hard te werken en haar talent als voetbalster te benutten.

Het vermogen van Jackie Groenen

Jackie Groenen heeft een succesvolle carrière als voetbalster en heeft ook aardig wat geld verdiend met haar sport. Het geschatte vermogen van Jackie Groenen wordt momenteel geschat op ongeveer €1,5 miljoen. Ze heeft dit vermogen opgebouwd door haar voetbalcarrière en verdiensten bij haar clubs, waaronder FFC Frankfurt en Manchester United. Ook heeft ze verschillende sponsordeals met merken zoals Adidas en Puma. Met haar inkomsten heeft Jackie Groenen onder andere een appartement in Frankfurt gekocht, waar ze voorheen speelde bij FFC Frankfurt.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!