Hoeveel verdiend Martien Meiland?

Als er een iemand is die zich echt omhoog heeft weten te klimmen in de wereld van de TV dan is het natuurlijk Martien Meiland. Deze bijzondere figuur staat bekend om het feit dat hij een eigen kasteel Bed and Breakfast is begonnen in Frankrijk. De laatste paar jaren heeft hij meerdere TV shows gehad waarin hij en zijn familie gevolgd werden. Het zal je niet verbazen dat Martien Meiland dan ook aardig wat geld heeft verdiend in de afgelopen maanden. Wij geven je in dit artikel antwoord op de vraag: hoeveel verdiend Martien Meiland eigenlijk?

Waar haalt Martien Meiland zijn geld vandaan?

Op dit moment verdiend Martien Meiland zijn geld aan twee verschillende inkomstenbronnen. We hebben deze bronnen hieronder voor je op een rijtje gezet.

  • TV shows – Martien Meiland is met name bekend geworden door zijn eigen TV shows. Het blijkt dat hij met Talpa, de zender waar de shows onder vallen, heeft afgesproken dat hij ruim 50.000 euro per aflevering betaalt krijgt. Het totale seizoen van de laatste serie heeft ruim 12 afleveringen. Dit betekent dat hij alleen met dit seizoen al 600.000 euro heeft verdiend. Of hij in het verleden net zoveel heeft gekregen per aflevering is niet bekend. Maar geschat wordt dat hij middels zijn shows meerdere miljoenen heeft verdiend.
  • Vastgoed – je zou het niet zeggen, maar Martien Meiland verdiend ook veel geld aan vastgoed. Hij heeft het kasteel in Frankrijk waar hij zijn eigen hotel begon namelijk verkocht. Het is niet geheel duidelijk hoeveel winst hij hier op heeft verdiend maar het is denkbaar dat dit aardig wat zal zijn. Met name door zijn beroemdheid is de waarde van het kasteel flink gestegen.

Inkomsten van Martien Meiland in de toekomst

Op dit moment ziet het er echt naar uit dat Martien Meiland wel even door zal blijven gaan met het verdienen van aardig wat geld. Hij heeft op dit moment nog een contract lopen voor een TV programma en de kans is groot dat deze show verlengd zal worden. Dit houdt in dat Martien Meiland ook de komende jaren veel geld weet te verdienen met zijn bijzondere persoonlijkheid en levensstijl.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!