Hoeveel verdiend Bas Smit?

De kans is groot dat je wel eens van Bas Smit gehoord hebt. Hij is niet alleen de vriend van de bekende Nicolette van Dam, maar hij is ook nog eens een van de meest populaire Instagram influencers van dit moment. Zijn succes heeft met zich meegebracht dat hij veel geld weet te verdienen. Ben je benieuwd wat het inkomen van Bas Smit is? Lees dan snel verder, we laten het je vandaag namelijk allemaal zien!

De inkomsten van Bas Smit

Bas Smit weet op verschillende manieren aan zijn geld te komen. Hieronder hebben we de grootste inkomstenbronnen van hem op een rijtje gezet:

  • Beurshandelaar – van vroeger uit is Bas Smit altijd een beurshandelaar geweest. Dit is dan ook waar hij in het verleden heel wat geld mee heeft weten te verdienen. hoewel het niet duidelijk is hoeveel dit precies is zal het gaan om een fors bedrag. Er wordt namelijk geschat dat het vermogen van Bas Smit rond de 6.000.000 euro ligt. Hoeveel hij hiervan heeft verdiend middels de handel op de beurs is helaas niet geheel bekend.
  • Influencer – op dit moment verdiend Bas Smit zijn meeste geld uit zijn Instagram account. Dit wordt met name gedaan door af en toe een advertentie te posten op zijn site. Hij is vrij open over zijn inkomsten. Op dit moment verdiend hij ruim 2.800 euro per dag aan zijn Instagram kanaal. Dit houdt in dat hij net iets meer dan een 1.000.000 euro per jaar verdiend via zijn kanaal. Hij heeft dit mogelijk gemaakt door enkel en alleen dure campagnes aan te nemen. Er wordt geschat dat hij ruim 20.000 euro per video of campagne vraagt via Instagram.

Inkomen Bas Smit in de toekomst

Op dit moment is het niet duidelijk of Bas Smit in de toekomst ook zoveel geld zal verdienen als hij nu doet. De kans is groot dat dit wel het geval zal zijn nu Bas Smit via zijn Instagram pagina steeds meer volgers weet te krijgen. Naarmate hij meer op tv verschijnt zullen ook zijn tv inkomsten toe gaan nemen. Dit kan ervoor zorgen dat zijn inkomsten nog verder zullen gaan stijgen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!