Hoeveel verdient Xavi Simons? Het vermogen van Xavi Simons

Bij de meeste mensen staat Xavi Simons bekend als een talentvolle voetballer met een gouden toekomst, maar hoe zit het eigenlijk met het vermogen van Xavi Simons en wat is Xavi zijn salaris? Dat lees je in dit artikel.

Naast het vermogen behandelen we ook de carrière van Xavi Simons. Xavi heeft namelijk al gespeeld voor de beste clubs ter wereld en dat is een behoorlijke prestatie op zijn leeftijd. Mensen noemen hem dan ook niet voor niks één van de beste talenten van de wereld. Het is dan ook niet gek dat we graag het vermogen van Xavi Simons willen weten.

Wie is Xavi Simons?

Xavi Simons is geboren in Amsterdam. Het jonge talent is op dit moment 19 jaar oud en hij heeft het afgelopen WK in Qatar zijn debuut al mogen maken in het oranje shirt. Naast het voetballen voor Oranje speelt hij nu ook al op topniveau. Het talent werd dan ook al op jonge leeftijd ontdekt bij Xavi Simons en dat was niet alleen bij de club in zijn omgeving. Doordat zijn talent al op jonge leeftijd werd ontdekt kon hij al op jonge leeftijd bakken met geld verdienen waardoor het vermogen van Xavi Simons alleen maar begon te stijgen.

We gaven hierboven aan dat Xavi Simons is geboren in Amsterdam, dat klopt, maar daar is hij niet opgegroeid. Hij groeide namelijk op in het Spaanse Alicante waar zijn liefde voor voetbal alleen nog maar groter werd. Doordat zijn talent erg snel opviel en zijn liefde voor voetbal alleen nog maar groter werd kwam hij uiteindelijk terecht bij de jeugdopleiding van FC Barcelona.

Toen hij 16 jaar oud werd, was hij klaar voor de volgende stap. Hij werd geen vaste basisspeler bij FC Barcelona waar hij die tijd nog samen met Messi mocht spelen, dus hij besloot een overstap te maken naar Paris Saint Germain, de club waar onder andere Kylian Mbappé voor voetbalt. Vorig seizoen kwam zijn grote vriend Messi ook naar Paris Saint Germain en zijn andere grote vriend Neymar speelde er al.

Door de stap naar Paris Saint Germain ging Xavi Simons er ook flink op vooruit als we kijken naar zijn salaris. Doordat het salaris van Xavi Simons zo’n grote boost heeft gehad ging het vermogen van Xavi Simons ook behoorlijk omhoog. Dit komt uiteraard door zijn talent. Zijn talent viel zo erg op bij de Franse club. Dit kwam doordat hij een geweldige gedrevenheid en balkunsten had.

Echter maakte hij afgelopen seizoen de overstap naar PSV. PSV was de club die hem naar binnen winsten te trekken door hem een prima salaris te aan te bieden. De reden van deze overstap was dan ook speelminuten. Xavi heeft natuurlijk bij grote clubs gespeeld, maar hij heeft nooit veel minuten mogen maken in het eerste elftal. Xavi Simons is er dan ook van overtuigd dat hij bij PSV veel meer speelminuten krijgt waardoor hij zich nog veel beter en sneller kan ontwikkelen tot één van de sterspelers van het elftal, en dat is gebleken. Xavi Simons speelt tot op heden een geweldig seizoen.

Hoeveel verdient Xavi Simons?

Zoals we hierboven al aangaven tekende Xavi Simons medio juni de overstap van Paris Saint Germain naar PSV. Hij heeft op dat moment een 5-jarige contract getekend, en gaat naar verluid hetzelfde verdienen als wat hij bij PSG verdiende en dat is behoorlijk. Als we kijken naar het salaris van Xavi Simons bij Paris Saint Germain zien we dat hij ongeveer 50.000 euro per maand verdiende. Dat is toch een mooi bedrag op zo’n jonge leeftijd.

De reden van zijn overstap werd tijdens het tekenen van zijn nieuwe contract nogmaals duidelijk gemaakt. Hij heeft voor PSV gekozen aangezien hij daar veel meer speelminuten kan krijgen. Op mijn leeftijd wil je zoveel mogelijk spelen om je zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen geeft Xavi Simons aan. Dat is dan ook de reden voor mijn overstap.

Voor de tijd dat hij bij samen met Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar speelde heeft Xavi Simons rond de 1.8 miljoen euro bij elkaar weten te voetballen. Dat is toch wel lekker als we kijken naar het aantal speelminuten wat hij heeft gehad.

Waar heeft Xavi Simons zijn vermogen aan verdiend?

Het is niet heel erg ingewikkeld om te achterhalen waar Xavi Simons zijn vermogen aan heeft verdiend. Het meeste geld heeft Xavi Simons verdiend met het voetballen, maar hij heeft ook nog andere inkomstenbronnen zoals zijn samenwerkingen met kledingmerken. Hiervoor krijgt Xavi Simons uiteraard ook een vergoeding. Het zal niet in de miljoenen lopen zoals bij andere wereldsterren, maar wellicht komt dat nog in de toekomst. Voor nu kunnen we vooral zeggen dat het vermogen van Xavi Simons voornamelijk komt door het voetballen. Wij verwachten dan ook wel dat hier in de toekomst wel verandering in komt.

Het vermogen van Xavi Simons

Dat het vermogen van Xavi Simons behoorlijk is, is wel duidelijk. Je schrikt dan ook niet dat we alvast zeggen dat Xavi Simons miljonair is. Dat had iedereen namelijk wel al verwacht en dat op het moment dat zijn carrière eigenlijk pas net begint. Dat is toch een prestatie op zich. Aangezien Xavi Simons niet praat over zijn vermogen of over zijn salaris is het lastig om zijn vermogen in te schatten. Zoals we net al aangaven kunnen we er wel vanuit gaan dat Xavi Simons op dit moment een vermogen heeft boven de 1 miljoen euro.

Daarnaast verwachten we ook dat het vermogen van Xavi Simons de aankomende jaren nog behoorlijk gaat stijgen. Wij verwachten namelijk dat hij nog wel een transfer gaat maken naar een grote succesvolle club, waar een leuk salaris aan verbonden zit, maar hij gaat ook genoeg interlands spelen voor het Nederlands Elftal. Hij is namelijk niet voor niks uitgeroepen tot één van de beste 50 wonderkids van de wereld. Hij heeft dus nog een gouden toekomst.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!