Hoeveel verdient Sonja Bakker? Het vermogen van Sonja Bakker

De kans is heel erg groot dat je Sonja Bakker al kent, maar voor degene die Sonja Bakker niet kennen, Sonja Bakker is de zelfbenoemde eetgoeroe van Nederland. Maar hoeveel verdient Sonja Bakker en wat is het vermogen van Sonja Bakker? Sonja is een creatieve dame die de laatste tijd veel in het nieuws is over plagiaat van recepten. Maar of het plagiaat is of niet, Sonja Bakker heeft haar bekendheid handig weten te gebruiken om er flink beter van te worden. Daardoor is haar bankrekening behoorlijk gevuld.

Wie is Sonja Bakker?

Zoals ik hierboven al aangaf is Sonja Bakker een echte eetgoeroe. Dat komt omdat Sonja Bakker dé persoon is die honderden recepten heeft gepubliceerd waar je mee kan afvallen. Dat je met bedenken van wat creatieve recepten een behoorlijk zak geld kan verdienen is de laatste jaren duidelijk geworden. Sonja Bakker heeft dan ook een paar behoorlijke centen verdiend met haar recepten en met haar kookboeken. Heel erg veel mensen kijken bij voorbeeld op YouTube hoe ze een bepaald recept moeten bereiden, maar je kan er ook voor kiezen om een receptenboek van Sonja Bakker te gebruiken. Doordat Sonja Bakker goed gebruik wist te maken van haar bekendheid heeft ze ook een heel erg mooi vermogen opgebouwd. Het vermogen van Sonja Bakker is dan ook zeker de laatste jaren gestegen, maar wat is het vermogen van Sonja Bakker?

Sonja Bakker haar ondernemingen

Dat Sonja Bakker de laatste jaren razend populair is, komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. De bekendheid die ze heeft zorgt dan ook voor een behoorlijk vermogen. Dat geld staat uiteraard niet alleen op haar bankrekening. Ze doet er ook daadwerkelijk wat mee, we kunnen dan ook wel zeggen dat ze het geld aan het werk heeft gezet zoals veel mensen dat noemen. Sonja Bakker is ondertussen dan ook eigenaar van maar liefst vier BV’s. Zo is er een gewichtsconsulente Sonja Bakker B.V, Voedingsdeskundige Sonja Bakker B.V., Uitgevrij Zonnestraal en S.C. Bakker Beheer B.V.

Doordat we door de Nederlandse regels een goed beeld kunnen krijgen van het vermogen van Sonja Bakker moeten we eerst even goed kijken naar haar ondernemingen. In de eerste drie ondernemingen zit een eigen vermogen van ongeveer €400.000. Dat is een leuk bedrag, maar we hadden wel meer verwacht vindt je ook niet? 4 ton valt dan ook nog wel mee. Wanneer we naar het echte vermogen van Sonja Bakker gaan kijken, moeten we naar haar S.C Bakker Beheer B.V. kijken. Daar zit namelijk het meeste vermogen van Sonja Bakker in. In 2019 had het netgenoemde bedrijf een eigenvermogen van maar liefst 10 miljoen euro. We kunnen dan ook wel concluderen dat het op dit moment best lekker gaat met Sonja Bakker. Naast de bovenstaande bedrijven heeft Sonja Bakker ook nog wat ontroerend goed waar ze een leuke zak geld mee verdiend. Eén ding is zeker, we kunnen wel zeggen dat Sonja Bakker het zeker niet slecht heeft.

Het vermogen van Sonja Bakker

We hebben nu al een redelijk beeld van het vermogen van Sonja Bakker, maar is het bovenstaande alles? Wel nee, Sonja Bakker heeft samen met haar partner Barry van Suijdam ontroerend goed wat samen goed is voor enkele miljoenen euro’s. De teller staat op dit moment rond de 20 miljoen euro, maar dit is puur een schatting. Ik kan natuurlijk niet kijken naar haar bankrekening, maar dit s wat we weten. Zoals ik hierboven al aangaf hoeft Sonja Bakker zich op dit moment totaal geen zorgen te maken. Ze heeft nog behoorlijk wat geld waar ze nog jaren lang mee kan leven. We hoeven op dit moment dan ook zeker geen medelijden te hebben met Sonja Bakker.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!