Hoeveel verdient Rintje Ritsma? Het vermogen van Rintje Ritsma

De meeste mensen zullen Rintje Ritsma kennen van het schaatsen. Rintje Ritsma deed namelijk maar liefst zes keer mee aan de Olympische Spelen, maar is nu kachel-handelaar. Maar hoeveel verdient Rintje Ritsma en wat is het vermogen van Rintje Ritsma na het verkopen van zijn kachels en het behalen van meerdere medailles op de Olympische Spelen? Dat lees je hier.

Wie is Rintje Ritsma?

Zoals ik hierboven al aangaf zullen de meeste mensen Rintje Ritsma kennen van zijn schaatscarrière. Hij heeft namelijk behoorlijk wat wedstrijden gereden als we kijken naar zijn carrière. Robert Rintje Ritsma is op 13 april 1970 geboren in Lemmer. Naar zijn huidige naam Rintje Ritsma had hij ook een bijnaam. Zijn bijnaam was dan ook De Beer van Lemmer. Rintje Ritsma is een voormalig succesvol Nederlandse langebaanschaatser. Ritsma werd vier keer wereldkampioen allround, in 1995, 1996, 1999 en 2001. Daarnaast werd Ritje Ritsma ook zesmaal Europees kampioen. De bekendheid van Rintje Ritsma begon al op jonge leeftijd als langebaanschaatser.in 1190 moest de coach van de KNSB-kernploeg, nog één plekje vullen in het team. Uiteindelijk koos de coach om Rintje Ritsma mee te nemen en daar begon het succes van Rintje Ritsma

Rintje Ritsma kachels

Toen Ritje Ritsma 38 jaar oud was kreeg hij zoveel lichamelijke klachten waardoor hij tot het besluit moest komen om te stoppen met schaatsen. In zijn hoofd kon hij nog wel een tijdje doorgaan, maar lichamelijk was het helaas onmogelijk. Hij begon er dan ook sportief onder te leiden en dat is dan ook vaak het moment dat je moet stoppen ook al vindt je iets heel erg leuk. Na het schaatsen is Rintje Ritsma direct aan de slag gegaan als teammanager bij de bobsleebond. Volgens Rintje Ritsma was dit een prachtig avontuur, tot Edwin van Calker op de Spelen van Vancouver niet meer van start durfde te gaan na een dodelijk ongeluk op de baan. Dat was dan ook het moment dat iedereen zijn handen van het project af trok. Dat was dan ook het moment dat Rintje Ritsma klaar was met zijn werk bij de bobsleebond. Toen Rintje Ritsma besloot om weg te gaan bij de bobsleebond ging hij rustig om zich geen kijken wat hij allemaal nog meer kon doen. Ondernemen zat namelijk wel in zijn hard en nieren, maar de keuze maken waar je precies mee wil gaan ondernemen is vaak lastig. Rintje Ritsma had nog een bedrijfsruimte over wat natuurlijk heel erg goed uitkwam. In deze ruimte is hij begonnen met timmeren zodat er een showroom gerealiseerd kon worden. Op dat moment besloot Rintje Ritsma om te gaan handelen in kachels. Pellet kachels om precies te zijn. Doordat Rintje Ritsma zelf de touwtjes een beetje in handen wou hebben begon hij zelf met het verkopen van de kachels en hij kwam ze ook persoonlijk bij zijn klanten thuis installeren. Het was zo’n groot succes dat hij het eerste jaar al helemaal uitverkocht was en dat is natuurlijk heel erg knap!

Rintje Ritsma webshop

Doordat Rintje Ritsma vader is geworden heeft hij niet meer zoveel tijd om alle kachels zelf te verkopen en te installeren bij zijn klanten. Daarom heeft hij besloten om zijn kachels onder te brengen bij een overkoepelende webshop. Hierdoor hoeft Rintje Ritsma nog maar één dag in de week te besteden aan zijn bedrijf wat natuurlijk veel gunstiger is. Hierdoor kan Rintje Ritsma meer tijd besteden aan zijn kind.

Het vermogen van Rintje Ritsma

We gaan er natuurlijk vanuit dat het vermogen van Rintje Ritsma behoorlijk is. Hij behoort zeker niet tot de top van Nederland, maar het vermogen van Rintje Ritsma is wel groot. Het vermogen van Rintje Ritsma is namelijk rond de 2 miljoen euro en dat is natuurlijk niet niks. Ik verwacht dat het vermogen van Rintje Ritsma nog wel gaat groeien aangezien Rintje Ritsma een echte ondernemer is. We zijn dus nog lang niet van Rintje Ritsma en we kunnen ook nog veel van hem verwachten. Het vermogen van Rintje Ritsma gaat in de toekomst nog wel groeien. Dat is de verwachting die ik op dit moment heb.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!