Hoeveel verdient Rico Verhoeven? Het vermogen van Rico Verhoeven

We kennen allemaal Rico Verhoeven wel, maar hoeveel verdient Rico Verhoeven eigenlijk en wat is het vermogen van Rico Verhoeven? Dat vragen heel erg veel mensen zich af. Lees hier wat het vermogen van Rico Verhoeven is.

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse kickbokser en acteur. Rico Verhoeven werd in 2004 in het kickboksen actief op professioneel niveau en maakte deel uit van de franchises K-1, It’s Showtime, Superkombat en Glory. Naast het kickboksen is Rico Verhoeven ook vader van twee dochters en een zoon. In 2012 en 2013 vocht Rico Verhoeven tegen Sem Schilt, waarvan Rico Verhoeven zei dat hij zijn lastigste tegenstander was en een jaar later regen het grote voorbeeld van Rico Verhoeven genaamd Peter Aerts. Op 21 juni 2014 werd Rico Verhoeven wereldkampioen in het zwaargewicht bij Glory. op 21 juni 2014 versloeg Rico Verhoeven Daniel Ghita op basis van unanieme jurybeslissingen en eigende zich zo op de op dat moment vacante titel toe. Vanaf dat moment is de carrière van Rico Verhoeven echt begonnen en begon hij een enorm vermogen op te bouwen. Het is hem dan ook behoorlijk gelukt om bekend te worden in Nederland. Bijna iedereen kent Rico Verhoeven wel en dat brengt hem in een geweldige positie als we kijken naar zijn vermogen. Het vermogen van Rico Verhoeven kan namelijk behoorlijk groeien door het feit dat er heel erg veel bedrijven zijn die willen samenwerken met Rico Verhoeven. Of hij dit gaat doen is natuurlijk helemaal aan hem. Maar zijn bekendheid is gigantisch. Maar wat is het vermogen van Rico Verhoeven? Dat lees je hieronder.

Hoeveel verdient Rico Verhoeven?

Het kan bijna niet anders dat Rico Verhoeven een behoorlijk salaris heeft. Hij moet wel goed verdienen met de bekendheid die hij heeft. Als we kijken naar zijn salaris blijkt dat ook wel. Zoals we hierboven al aangaven heeft Rico Verhoeven een behoorlijke bekendheid weten op te bouwen. Dit is natuurlijk alleen maar goed. Wist je trouwens dat Rico Verhoeven 50.000 euro krijgt als hij iemand knock-out slaat?

Het vermogen van Rico Verhoeven

Als we kijken naar de KvK cijfers kijken zien we dat Rico Verhoeven een behoorlijk vermogen heeft. In 2018 had Rico Verhoeven volgens de KvK cijfers een vermogen van maar liefst 1.446.000 euro. in 2016 werd dat fors minder want toen was het vermogen Rico Verhoeven slechts 535.000 euro. In twee jaar tijd is het dus behoorlijk bergafwaarts gegaan. Toch kunnen we er wel vanuit gaan dat het vermogen van Rico Verhoeven behoorlijk is hersteld. We schatten dat het vermogen van Rico Verhoeven minimaal weer op zijn oude vermogen zit. 

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!