Hoeveel verdient Olcay Gulsen? Het vermogen van Olcay Gulsen

De meeste mensen kennen Olcay Gulsen als programmamaker, maar ook als ondernemer. Maar wat doet Olcay Gulsen nog meer en wat is het vermogen van Olcay Gulsen? Dat lees je hier in dit artikel.

Wie is Olcay Gulsen?

Olcay Gulsen is op 20 juli 1980 geboren in Waalwijk. Olcay Gulsen groeide op in een gezien met vier zussen en één broer. Olcay Gulsen had tijdens haar jeugd geen problemen met studeren. Ze doorliep namelijk de mavo, de havo en behaalde het vwo-diploma zonder problemen. Vervolgens begon ze aan de studie Personeel en Arbeid, waarna ze naar Amsterdam verhuisde en enkele maanden als stewardess bij Transavia werkte. Al snel merkte Olcay Gulsen dat ze een onderneemster is en dan specifiek in de modewereld.

In 2002 begon Olcay Gulsen een wervings- en selectiebedrijf voor de kledingbranche. Dit bedrijf had de naam Chill Agency. Daarnaast importeerde Olcay Gulsen ook kleding van de merken Criminal en 5th Avenue onder de bedrijfsnaam 2Stepzaheid. Olcay Gulsen geeft aan dat ze in 2004 tijdens een modeweek de eigenaar van het kledingmerk SuperTrash had ontmoet en startte samen een coöperatie.

In 2009 schijnt Olcay Gulsen het merk SuperTrash helemaal overgenomen te hebben. Helaas is er geen enkele manier om dit te achterhalen. Ook van de vorige eigenaar van SuperTrash is op dit moment niks te vinden. Er zijn namelijk geen gegevens van het merk te vinden van voor 2009. Het merk werd na de overname uitgebruid en sinds 2019 wordt de kleding in vierentwintig landen verkocht wat natuurlijk een behoorlijke prestatie is. We kunnen dan ook wel zeggen dat het merk rond die tijd behoorlijk succesvol was.

Naast het runnen van haar eigen bedrijven was Olcay Gulsen ook actief als promoter van andere bedrijven. Zo nam Olcay Gulsen een baan aan bij Philips om het gezicht te worden van een nieuwe campagne van Philips. Uiteraard kreeg ze hier ook een vergoeding voor. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat het een behoorlijke vergoeding was. Olcay Gulsen was toen erg populair en iedereen kende haar wel, maar wat de vergoeding precies was weten we niet. We kunnen er in ieder geval wel vanuit gaan dat het vermogen van Olcay Gulsen een behoorlijke boost heeft gehad. Niet alleen door haar eigen bedrijven, maar ook door het werk voor Philips. In 2010 liep het zo goed voor Olcay Gulsen dat ze zelfs besloot om een nieuwe bedrijf op te richten waar ze jonge ondernemers ging helpen.

In 2016 was Olcay Gulsen klaar voor een nieuw avontuur. Ze besloot om zich terug te trekken uit de directie van SuperTrash en ging verder met het door haar opgerichte modemerk genaamd ST.Studio. Dit merk was echter vanaf de start al verliesgevend. Olcay Gulsen gaf aan dat dit kwam door de organisatiestructuur en werkwijze. Uiteraard voerde ze wijzigingen door, maar veel succes was het niet. In 2017 kwam het bedrijf namelijk in de problemen. Het ging financieel niet goed met het bedrijf. Het bedrijf heeft het uiteindelijk wel gered door een kapitaalinjectie van een aantal miljoenen. In februari 2018 had Olcay er genoeg van. Ze trok zich namelijk terug als CEO en in maart 2018 ging het nieuwe bedrijf van Olcay Gulsen failliet.

Sinds 2019 heeft Olcay Gulsen een relatie met de radiopresentator Ruud de Wild, nadat ze brak met haar ex-verloofde Edgar Davids de succesvolle voetballer. Naast haar relatie met Ruud de Wild heeft Olcay Gulsen ook haar eigen make-up merk opgericht in 2019

Hoeveel verdient Olcay Gulsen?

Wat het salaris van Olcay Gulsen op dit moment is, is nog onduidelijk. Dat komt mede door het feit dat Olcay Gulsen bijna nooit over haar financiën praat. Ze heeft namelijk best wel veel commentaar over zich heen gekregen. Dit komt omdat ze namelijk net na het faillissement een boek heeft gelanceerd waar ze verteld hoe je van niks iets kan maken. Oftewel een boek die je verteld hoe je een succesvol bedrijf kan oprichten. Uiteraard viel dit niet helemaal lekker in de media wereld aangezien er net een bedrijf van Olcay Gulsen failliet is verklaard.

Waar heeft Olcay Gulsen haar vermogen aan verdiend?

Olcay Gulsen heeft haar vermogen verdiend door haar succesvolle onderneming, haar boek, maar ook daar televisiewerk. Olcay Gulsen was namelijk regelmatig te bewonderen op de nationale televisie. Op dit moment is ze niet meer zoveel te zien, maar wellicht komt hier binnenkort weer verandering in.

Het vermogen van Olcay Gulsen

Olcay Gulsen heeft een succesvol bedrijf gehad, maar ze is ook failliet gegaan met een bedrijf met een achterlating van 11 miljoen euro wat behoorlijk is, maar wat is het vermogen van Olcay Gulsen? Volgens verschillende bronnen is het vermogen van Olcay Gulsen rond de €15 miljoen. Dat is natuurlijk een mooie vermogen, helemaal als we kijken naar de geschiedenis van Olcay Gulsen. Een faillissement raakt je altijd ook als je bijna niks met het bedrijf te maken heeft. Dat was Olcay Gulsen niet het geval. Ze heeft desondanks wel financiële schade opgelopen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!