Hoeveel verdient Niclas Castello? Het vermogen van Niclas Castello

De meesten mensen zullen Niclas Castello kennen. Dat komt omdat Niclas Castello één van de meest bekende artiesten is van Duitsland. In Nederland kennen we de meeste mensen Niclas als de nieuwe partner van Sylvie Meis, maar wat is het vermogen van Niclas Castello? Dat lees je hier in dit artikel.

Wie is Sophie Kumpen?

Niclas Castello is geboren op 21 julie 1978 in Neuhaus am Rennweg in Duitsland. Al op jonge leeftijd was duidelijk dat hij geïnteresseerd was in kunst. Als kind speelde hij dan ook bijna dagelijks met stoepkrijt en later kwam er zelfs graffiti bij. Dit was uiteraard wel op oudere leeftijd. Naast het stoepkrijt en graffiti kwam er regelmatig ook kunst voorbij in het leven van Niclas Castello.

Doordat hij erg creatief was en zichzelf dagelijks aan het ontwikkelen was als artiest, verhuisde Niclas Castello al snel naar het buitenland. Hij verhuisde naar Montmartre, een wijk in Parijs. Dit deed hij allemaal met het doel om zichzelf nog verder te ontwikkelen als artiest. Veel mensen zeiden namelijk dat Niclas Castello talent had, en dat was ook echt zo. In Parijs begon zijn liefde voor kunst echt te groeien. Desondanks hij veel kunst maakte samen met zijn vrienden besloot Niclas Castello in 2003 weer terug te verhuizen naar Duitsland.

Hij ging niet terug naar Duitsland voor de kunst, maar om te studeren. Hij besloot weer om te gaan studeren, dit keer niet aan een “normale” school, maar aan een privé-universiteit. Door de de tijd die hij heeft doorgebracht op de privé-universiteit heeft Niclas Castello zijn eigen stijl weten te ontwikkelen. Veel kunstenaars vinden het lastig om een eigen stijl te vinden en dat is ook terecht, maar Niclas Castello is het uiteindelijk wel gelukt en het was een zeer succesvolle stijl. Echter was zijn eigen stijl niet genoeg. Hij merkte al snel dat zijn thuisland hem niet genoeg inspiratie gaf en daarom besloot Niclas Castello om na twee jaar weet er stoppen met de studie. Doordat hij stopte met zijn studie kon Niclas Castello weer verhuizen en dat deed hij dan ook snel. Niclas Castello besloot om te verhuizen naar New York. Gelukkig kreeg hij al snel onderdak van zijn grote voorbeeld genaamd Arleen Schloss. Naast het bieden van onderdak besloot Arleen Schloos Niclas ook te ondersteunen bij zijn wek.

Zoals we hierboven al aangaven kennen de meeste Nederlanders Niclas Castello als de man van Sylvie Meis, de ex van oud-profvoetballer Rafael van der Vaart. Doordat de Duitsers groot van zijn Sylvie Meis plukt Niclas Castello hier ook zijn vruchten van. Het is namelijk niet verkeerd om extra bekendheid te hebben als artiest. Dat heb je namelijk als artiest wel nodig. Helemaal als je graag groot wil worden.

Hoeveel verdient Niclas Castello?

Laten we direct met de deur in huis vallen. Niclas Castello heeft geen vast salaris per maand. Dat heeft er dan ook alles mee te maken dat artiesten geen vast salaris per maand hebben. Niclas Castello moet het dan ook vooral hebben van de verkopen van zijn kunst. Gelukkig is dit geen probleem voor Niclas Castello. Zijn kunst is namelijk zeer geliefd bij miljonairs. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat Niclas het aardig voor elkaar heeft.

Het vermogen van Niclas Castello

Zoals we hierboven al aangaven heeft Niclas Castello een relatie met Sylvie Meis en moet hij het vooral hebben van zijn kunst. Uiteraard mag hij ook mee profiteren van de successen die Sylvie Meis. Desondanks heeft hij het goed voor elkaar. Het vermogen van Niclas Castello heeft dan ook een behoorlijke boost gehad door de relatie met Sylvie Meis. Maar wat is het vermogen van Niclas Castello? Het vermogen van Niclas Castello wordt op dit moment geschat op ongeveer 2 miljoen euro. Helaas is dit nooit bevestigd dit is dus puur een schatting. Het duurste kunstwerk heeft op dit moment een waarde van een kleine 11,7 miljoen euro.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!