Hoeveel verdient Mascha Feoktistova? Het vermogen van Mascha Feoktistova

Bij de meeste mensen staat Mascha Feoktistova bekend als BeautyGloss door haar YouTube kanaal en haar Instagram profiel. Volgens deze kanalen weet ze miljoenen mensen te bereiken, maar wat is het vermogen van Mascha Feoktistova? Dat lees je hier.

Naast het behandelen van het vermogen van Mascha Feoktistova kijken we ook naar Mascha zelf, wat doet ze allemaal en hoe is ze tot dit vermogen gekomen. We kijken dus ook naar de persoon zelf in plaats van enkel de financiële situatie. Wanneer je meer te weten wil komen over Mascha ben je hier ook aan het juiste adres.

Wie is Mascha Feoktistova?

Zoals we hierboven al aangaven staat Mascha Feoktistova vooral bekend als BeautyGloss. De afgelopen jaren is ze uitgegroeid tot één van de bekendste vrouwelijke YouTubers in Nederland. Uiteraard komt dat doordat voornamelijk video’s maakt voor de vrouwelijke doelgroep, maar ze behoort ook bij de YouTubers van het eerste uur. Mascha Feoktistova is namelijk al behoorlijk wat jaartjes actief in Nederland, sinds 2007 om precies te zijn. Maar hoe zag de jeugd van Mascha Feoktistova er eigenlijk uit?

Op vierjarige leeftijd kwam Mascha Feoktistova samen met haar ouders naar Nederland. Mascha Feoktistova komt oorspronkelijk namelijk uit Rusland. Toen Mascha Feoktistova in Nederland was aangekomen en oud genoeg was om een opleiding te volgen besloot ze om de opleiding Social Pedagogisch werk te volgen, gevolgd door een mbo-opleiding tot onderwijsassistent en een hbo-opleiding Sociale Pedagogische Hulpverlening. Als we kijken naar de opleidingen die Mascha Feoktistova heeft gevolgd zien we, dat ze al snel een beeld had wat ze later zou willen doen.  Dit is echter wel veranderd toen ze haar YouTube kanaal behoorlijk aan de loop kreeg.

De kans is groot dat je Mascha Feoktistova niet kent door haar YouTube kanaal, maar door haar website. In 2007 besloot ze namelijk om een website te beginnen waar ze uiteraard over beautyproducten ging schrijven. Haar blog werd zo’n groot succes dat ze op een gegeven moment meer dan 650.000 unieke bezoekers per maand wist te bereiken. Dat is natuurlijk een behoorlijke prestatie, en een droom voor elke website eigenaar, maar Mascha wist het te maken. In 2009 maakte ze van haar website haar eigen bedrijf aangezien het zo goed liep. In 2010 maakte ze de stap om er een gedurende drie jaar een webshop aan toe te voegen.

In 2014 begon het YouTube succes pas echt. In 2014 kwamen er naast beautyvideo’s ook regelmatig vlogs online. Twee jaar later zag Mascha Feoktistova dat haar vlogs zo’n groot succes waren dat ze een apart kanaal maakte voor haar vlogs. Op dit moment had Mascha Feoktistova al behoorlijk veel succes geboekt en dat in zo’n korte periode. Mascha Feoktistova zag dan ook dat ze succesvol aan het worden was, maar ze moest gaan kijken hoe ze haar tijd efficiënter in kon delen. Ze kon namelijk niet meer overal evenveel tijd aan besteden.

Mascha Feoktistova had op een gegeven moment moeite om alle ballen nog hoog te houden, en dat is natuurlijk niet gek. Daarom besloot ze op 3 november 2016 een bericht te plaatsen op haar blog, haar laatste bericht om precies te zijn. In dit bericht gaf ze aan dat ze ging stoppen met haar website en dat ze zich volledig ging richten op haar YouTube kanaal.

Naast haar online succes is Mascha Feoktistova ook gelukkig in de liefde. Ze is op dit moment namelijk getrouwd en heeft een kindje samen met haar man.

Hoeveel verdient Mascha Feoktistova?

Wij denken dat we het er allemaal wel over eens kunnen zijn dat Mascha Feoktistova behoorlijk succesvol is geworden de laatste jaren, maar wat verdient Mascha Feoktistova precies? Je begrijpt vast wel dat je een behoorlijk salaris en vermogen kunt opbouwen als je zoveel volgers hebt.

Dat heeft Mascha Feoktistova dan ook gedaan. Op een geven moment hoefde ze niet meer voor een werkgever te werken. Hedendaags verdient Mascha Feoktistova enkel nog geld met haar eigen bereik en hoeft ze niet meer te werken voor een werkgever zoals we juist al aangaven.

In een interview gaf Mascha Feoktistova aan dat ze voor een bepaalde opdracht meer dan een ton heeft gekregen. We moeten dan wel aangeven dat het gaat om een jaardeal wat inhoud dat ze meerdere foto’s en video’s moest plaatsen in één jaar. Desondanks geeft het wel een goed beeld wat voor salaris Mascha Feoktistova heeft. Ze heeft het op dit moment goed voor elkaar en daar heeft ze dan ook hard voor gewekt, maar wat is het vermogen van Mascha Feoktistova en hoe is ze aan dat vermogen gekomen? Dat lees je hieronder.

Waar heeft Mascha Feoktistova haar vermogen aan verdiend?

Het is vrij duidelijk waar Mascha Feoktistova haar vermogen aan verdiend heeft, maar wat doet ze naast het maken van YouTube video’s nog meer? Uiteraard was haar website een grote inkomstenbron samen met haar YouTube kanaal. Met haar YouTube kanaal verdient ze tot op heden nog steeds geld.

Daarnaast verdient Mascha Feoktistova ook geld met haar eigen educatie producten. Zo verkoopt ze voor 999,- euro een consult van 1 uur om te sparren over social media advies, product lanceringen en alles wat te maken heeft met her werk van een influencer. Dit is echter niet het enigste. Mascha Feoktistova verkoopt ook een Masterclass social media en online imago voor 100 euro.

Het vermogen van Mascha Feoktistova

We kunnen ondertussen wel concluderen dat Mascha Feoktistova behoorlijk succesvol is geworden de laatste jaren, maar wat is het vermogen van Mascha Feoktistova.

Het vermogen van Mascha Feoktistova wordt op dit moment geschat rond de 2 miljoen euro. Uiteraard gaan we er wel vanuit dat het vermogen van Mascha Feoktistova de komende jaren nog wel blijft groeien. Mascha Feoktistova is namelijk nog steeds erg populair en haar bereik wordt dagelijks ook groter. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat het vermogen van Mascha Feoktistova de aankomende jaren verder gaat groeien. Ze is op dit moment namelijk hard aan het ondernemen waardoor het vermogen van Mascha Feoktistova alleen maar blijft groeien, en dat in samenwerking met haar sociale media. Dat kan bijna niet fout gaan.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!