Het vermogen van Jort Kelder

We kennen allemaal wel die ene man die altijd bretels draagt in Nederland. Precies, we hebben het dan over Jort Kelder. We kunnen we zeggen dat Jort dé bretelsdrager van Nederland is. Misschien komt dat dan ook wel omdat sommigen Jort Kelder één van de beter geklede mannen vinden. Daarnaast kennen we Jort Kelder natuurlijk ook van het blad genaamd de Quote, maar wat is het vermogen van Jort Kelder? Dat is een veel gestelde vraag. Het antwoord lees je dan ook hier.

het vermogen van jort kelder

Jort Kelder eigen vermogen

Heel erg veel mensen vragen zich af wat het eigen vermogen is van Jort Kelder. We kennen Jort namelijk van het blad Quote, maar ook van verschillende televisie programma’s waar ondernemers voorbij komen. Jort Kelder moet dan ook bijna wel een net vermogen hebben. Ik twijfel daar dan ook niet aan. Het is dan ook zeker het onderzoeken waard. Eén ding is zeker die we al kunnen concluderen. Jort Kelder is geen multimiljonair, maar je hoeft zeker geen medelijden te hebben met Jort Kelder. Toen Jort Kelder nog werkzaam was bij de Quote verdiende Jort Kelder ongeveer een ton per jaar. Dat is zeker niet slecht en ik denk dat iedereen dat wel wil. Naast het werken bij de Quote was Jort ook niet vies van andere klussen die hij kon doen. Daardoor heeft hij en de loop der tijd een leuk vermogen op kunnen bouwen. Het grote geld kwam pas om de hoek kijken toen hij Quote verliet. De exacte cijfers zijn niet bekend, maar ga er maar vanuit dat we zeker over een paar miljoen praten. Dat is heeft Jort Kelder dan ook helemaal niet verkeerd gedaan. Misschien heeft hij wel heel erg goed gehandeld. Wie zou het weten? Precies, alleen Jort Kelder zelf. Jort Kelder heeft helaas niet lang kunnen genieten van het geld dat hij heeft gekregen toen hij Quote verliet. Dat kwam namelijk door verschillende vrouwen en leuke reisjes.

Hoeveel verdient Jort Kelder

Zoals we hierboven al aangaven is Jort Kelder zeker niet de rijkste van het land. Ondanks dat hij erg veel geld heeft verloren blijft hij niet stil zitten. We kunnen dan ook wel rustig zeggen dat Jort Kelder nog een leuk aantal centjes verdient in de maand. Hij harkt namelijk nog steeds geld binnen. Precieze getallen weet ik natuurlijk niet, maar we hoeven niet raar op te kijken wanneer hij zo’n half miljoen bij elkaar harkt. We mogen Jort Kelder dan ook wel een compliment geven dat hij dat doet. Hij doet dat namelijk heel erg netjes. Waarschijnlijk zijn we daar allemaal wel jaloers op. Het mooie aan dit salaris is dat hij dit niet doet door echt te werken zoals wij dat doen. Hij verhuurt zich namelijk als dagvoorzitter, geeft hier en daar een speech en heeft zijn naam verbonden aan Suit Supply. Jort Kelder geeft dan ook zelf al aan dat hij erg goed kan leven door de verbintenis aan Suit Supply. Hij schijnt er namelijk zo’n 9 ton mee te verdienen. Daarnaast is hij ook nog bezig met andere dingen. Zoals wij hierboven ook al aangaven is hij regelmatig te zien op televisie. Dit levert natuurlijk ook een leuke zak met geld op en hij schrijft ook net leuke stukjes voor de Quote.

Jort Kelder Terschelling

Wanneer je dagelijks over geld hebt geschreven en bij veel televisie programma’s met ondernemers bent betrokken moet je toch ook wel een beetje slim zijn met geld? Dat is Jort Kelder dan ook zeker. Hij is namelijk met verschillende projecten bezig zoals je waarschijnlijk wel al door had. Op dit moment is hij eigenaar van verschillende pandjes waar hij uiteraard ook een leuk centje aan over kan houden. Hij heeft onder andere een leuk pand op Terschelling. Alleen de grond kost al zo’n 8 ton. We kunnen er dan ook wel over eens zijn dat het hele pand inclusief grond een behoorlijke zak met geld waard is. Hij bezit daarnaast ook nog een kapitaal pand in Amsterdam ter waarde van minimaal twee miljoen euro. Daarnaast heeft hij ook nog een appartement aan, want waarom ook niet?

Het vermogen van Jort Kelder

Jort Kelder mag misschien niet één van de rijkste mensen van Nederland zijn, maar we hoeven zeker weten geen medelijden met Jort Kelder te hebben. Het vermogen van Jort Kelder is namelijk een heel erg mooi vermogen. Je had waarschijnlijk ook niet anders verwacht. Eén ding is zeker, Jort is zeker weten niet arm! Als we even een aantal jaren terug gaan schatte mensen het vermogen van Jort Kelder op zo’n 3 miljoen. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat het vermogen van Jort Kelder wel gegroeid is dus we gaan er vanuit dat het vermogen van Jort Kelder zeker rond de 4 miljoen is. We kunnen helaas niet even ergens kijken om te kijken at het vermogen van Jort Kelder is, maar ik schat het rond de 4 miljoen. Dat is natuurlijk heel erg netjes gedaan door Jort Kelder. Wel had het vermogen van Jort Kelder hoger kunnen zijn, maar niet alles kan altijd meezitten in het leven. Hij heeft het op dit moment netjes voor elkaar. Prima gedaan Jort!

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!