Hoeveel verdient Jomanda? Het vermogen van Jomanda

Jomanda staat bekend als een controversieel Nederlands genezend medium dat zichzelf verwijst als de Vrouwe van het licht, maar hoe succesvol is Jomanda eigenlijk en wat is het vermogen van Jomanda? Dat lees je hier. In dit artikel lees je niet alleen het vermogen van Jomanda, maar je leest ook wat Jomanda allemaal doet.

Wie is Jomanda?

Zoals we hierboven al aangaven is Jomanda een Nederlandse vrouw die beweert een gezend medium te zijn. In haar jeugd had Jomanda namelijk last van een huidziekte. Medici zouden Jomanda niet kunnen genezen, wat naar verluidt wel gebeurde wat natuurlijk heel erg bijzonder is. Jomanda gaat er zelf vanuit dat dit komt door haar bezoek aan de Nederlandse paranormaal genezer Gerard Croiset.

Gerard Crioset signaleerde dat de binnenkant van de handen van Jomanda onaangetast waren, en zag vervolgens een voorteken dat zij met die handen later mensen kon gaan genezen. Na haar bezoek besloot Jomanda haar carrière als balletdanseres weer op te pakken, zo gaf ze balletles en combineerde ze dat met een praktijk als paranormaal genezer. Later besloot Jomanda om te stoppen zodat ze zich volledig kon wijdden aan het mediumschap. Een bijzondere stap, maar naar eigen zeggen heeft ze bijzondere gaven zoals helderziend, -voelend en -wetend ze beweert hulp te krijgen van haar overleden vader en andere krachten.

De carrière van Jomanda begon pas echt toen ze in het programma “Tineke en de paranormale wereld’’ kwam. Van 1992 tot 1999 hield Jomanda de zo hetende Healings in de evenementenhal in Tiel. Uiteraard kwamen hier heel erg veel mensen op af waardoor de carrière van Jomanda een behoorlijk boost kreeg. Uiteindelijk heeft Jomanda ook heel erg veel kritiek gekregen. Dit komt omdat mensen haar niet zouden geloven. Mensen geloofde niet in haar krachten en vertrouwde het niet helemaal. Dat is de grootste reden dat Jomanda behoorlijk wat kritiek over haar heen over gekregen.

Hoeveel verdient Jomanda?

Wat het salaris van Jomanda precies is, is op dit moment heel erg lastig te zeggen. Jomanda komt de laatste tijd niet meer zoveel in de media en het is op dit moment ook niet bekend of ze nog actief is met haar werkzaamheden. Het salaris van Jomanda is op dit moment nog onbekend. De grootste reden hiervan is dat ze nooit in het openbaar over haar financiële situatie heeft gepraat.

Waar heeft Jomanda haar vermogen aan verdiend?

In het begin van haar carrière heeft Jomanda haar vermogen verdiend door de baan die ze op dat moment had, maar later besloot ze zich volledig te richten op het genezen van mensen. Dat is dan ook de plek waar ze het grootste deel van haar vermogen vandaan heeft. Het is namelijk niet bekend of ze nog andere dingen deed. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat daar het vermogen van Jomanda vandaan komt. Daarnaast kunnen we er ook wel vanuit gaan dat het vermogen van Jomanda een behoorlijke boost heeft gehad.

Het vermogen van Jomanda

Wat is het vermogen van Jomanda? Dat is de grote vraag, en waarschijnlijk ook de reden waarom je hier bent. Doordat we niet weten welke inkomstenbronnen Jomanda allemaal heeft, en heeft gehad is het erg lastig om te zeggen wat het vermogen van Jomanda precies is. Desondanks hebben we wel verschillende bronnen gevonden die wel een geschat vermogen van Jomanda geven. De verschillende bronnen geven aan dat Jomanda een vermogen rond de 2 miljoen euro heeft.

Dat is natuurlijk een mooi vermogen, en dat heeft Jomanda ook heel erg goed gedaan. We weten op dit moment niet of dit daadwerkelijk het vermogen van Jomanda is. Dit is namelijk een geschat vermogen. Tot de tijd dat we geen bevestiging hebben kunnen we er vanuit gaan dat Jomanda een vermogen heeft van de rond de 2 miljoen euro.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!