Hoeveel verdient Ilja Gort? Het vermogen van Ilja Gort

Ilja Gort is niet echt bekend bij de jeugd, maar Ilja Gort heeft zeker een mooie carrière waar ook de jeugd van op de hoogte moet zijn. Maar hoeveel verdiend Ilja Gort en wat is het vermogen van Ilja Gort? Dat lees je hier.

Wie is Ilja Gort?

Ilja Gort is geboren op 5 januari 1951 in Amersfoort. Ilja Gort is een Nederlandse schrijver, wijnboer en presentator die afwisselend in Nederland en Frankrijk woont. Ilja Gort was tot 2000 succesvol in het componeren van reclametunes en daarna legde hij zich toe  op het schrijven van boeken en het maken van wijn. De meeste mensen zullen Ilja Gort kennen van zijn boeken of van zijn wijn. Toen Ilja Gort zes jaar was verhuisde hij van Amersfoort naar Soest. Hij speelde op die leeftijd al behoorlijk wat muziek en maakte zelfs als drummer deel uit van diverse bands, waaronder de Amerfoortse band The Elements, I.Q. 150 uit Soest en de Delftse band After Tea. Daarna speelde Ilja Gort als invaller met Ramses Shaffy en in de formatie van Brainbox. Ilja Gort was er dan ook al snel bij en hij had een hoop talent anders kom je niet in zoveel bands. Dat is dan ook iets waar Ilja Gort heel erg trots op mag zijn. Zoals hierboven ook al aangegeven werd componeerde Ilja Gort ook reclametunes. Hij heeft dat onder andere mogen doen voor Duo Penotti, Nationale-Nederlanden en voor Nescafé. Daarnaast heeft Ilja Gort ook muziek mogen produceren voor verschillende televisieprogramma’s zoals Klootwijk aan Zee, De Wilde Keuken en zijn eigen tv-programma’s Wijn aan Gort, Gort a la Carte en Gort over de Grens.

Ilja Gort wijn

Zoals we hierboven al aangaven is Ilja Gort ook helemaal gek van wijn. Zo kocht hij in 1994 een Château om precies te zijn hebben we het dan over het Château de la Garde in Saint-Romain-la-Virvée, appellation Bordeaux Superieur, met 15 hectare wijngaarden. In 2010 veranderde hij de naam in Château la Tulpen de la Garde met inmiddels bijna 25 hectare. De wijn werd aanvankelijk gemaakt door de Australische wijnmaker David Morrison, later Door de Franse oenoloog Michel Rolland en middels door zijn zijn Klaas Gort en de Amerikaanse wijnmaker Caroline Shipley. Op internationale wijnconcoursen winnen Gorts La Tulipe-wijnen veel prijzen, waaronder de Prix d’Excellence op het Concours des oenologues de France en Best Bordeaux Wine op het International wine Challenge in Londen.

Het vermogen van Ilja Gort

Ilja Gort geeft zelf aan dat hij geen miljonair is, maar is dat ook zo? Dat gaan we zien aan het vermogen van Ilja Gort. Voordat we gaan kijken naar het vermogen van Ilja Gort mogen we eerst nog even terugblikken op de prachtige carrière van Ilja Gort. Wat heeft die man een prachtige dingen gemaakt en dat zien we nu ook weer bij de wijnen van Ilja Gort. Het begin was heel erg lastig, maar langzaamaan ging het steeds beter en nu verkoopt hij ook nog eens redelijk wat flessen, maar wat is het vermogen van Ilja Gort? Het vermogen van Ilja Gort wordt geschat rond de 1 miljoen euro. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat het vermogen van Ilja Gort nog wel gaat groeien door het verkopen van zijn wijnen. De laatste jaren heeft hij namelijk flink moeten investeren en daar plukt hij nu redelijk de vruchten van. Het vermogen van Ilja Gort gaat dan ook sowieso nog groeien.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!