Hoeveel verdient Gert Verhulst? Het vermogen van Gert Verhulst

Zodra je de naam Gert Verhulst hoort denk je waarschijnlijk direct aan Samson en Gert of K3. Maar hoeveel verdient Gert Verhulst en wat is het vermogen van Gert Verhulst? We kunnen het er dan ook allemaal wel over eens zijn dat Gert Verhulst een fenomeen is in de Benelux en heeft in de entertainmentbranche een imperium heeft opgebouwd met zijn Studio-100.

Wie is Gert Verhulst?

Tijdens de kerstvakantie in 1989 werkt Gerst Verhulst bij de VRT. Hij waagt hier een poging om kinderprogramma’s wat dynamischer en leuker te maken. Hij deed dit door een pratende hond toe te voegen. Dit concept zou uitgroeien tot een van de meest succesvolle herkenbare duo’s uit de Benelux. En of dat is gelukt. Iedereen kent dit concept tot op de dag vandaag. De eerste uitzending van dit concept vond plaats op 2 september 1990. In totaal werden er 17 seizoenen uitgezonden. Dankzij het gigantische succes besloot Gert Verhulst Studio-100 op te richten samen met zijn compagnons Hans Bourlon en Danny Verbiest.

Gert Verhulst Studio-100

Studio-100 is op dit moment de marktleider als het gaat om kinderentertainment in België en omstreken. Dat hadden we natuurlijk ook niet anders verwacht na het gigantische succes met Samson en Gert. Naast het feit dat hij mede-eigenaar is van Studio-100 en hij daar nog steeds marktleider mee is, is Gert Verhulst ook eigenaar van 6 goedlopende pretparken. Een paar van deze parken zijn Holyday Park in Duitsland en het meest bekende Plopsaland. Overigens staat hij zelf ook met enige regelmaat in het Antwerpse Sportpaleis op te treden, samen met de hond Samson. Zolang er genoeg vraag is blijft Gert Verhulst doorgaan. Naas het gigantische succes van Samson en Gert heeft Gert Verhulst nog meer succes geboekt. Zo werden onder andere Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat en ook K3 een grote hit te zijn. Dit heeft natuurlijk allemaal invloed op het vermogen van Gert Verhulst.

Het vermogen van Gert Verhulst

We kunnen er op dit moment wel vanuit gaan dat het vermogen van Gert Verhulst gigantisch is. Hij kan dan ook heel erg mooi genieten van zijn vermogen in zijn villa in Oostduinkerke dat een oppervlakte heeft van 2000 m2. Toen Gert Verhulst deze villa kocht betaalde hij ruim 6,5 miljoen euro. Naast het succes van Gert Verhulst lijkt zijn zoon ook behoorlijk op weg te zijn. Zo presenteert Viktor Verhulst samen met Holly Brood Love Island en was ook te zien in de Nederlandse editie van De Slimste Mens. Daarnaast heeft de familie Verhulst ook nog een eigen reality-show waar ze uiteraard ook een leuke zak met geld mee verdienen. Een ding dat zeker is dat Gert Verhulst het behoorlijk goed voor elkaar heeft en we zijn dan ook nog lang niet van hem af. Het vermogen van Gert Verhulst gaat de komende jaren dan ook nog zeker groeien aangezien hij nog lang niet van plan is om te stoppen. Zodra hij stop blijft hij echt een legende. Maar wat is het vermogen van Gert Verhulst? Het vermogen van Gert Verhulst werd in 2017 geschat op meer dan 56 miljoen. In datzelfde jaar had zijn bedrijf Studio-100 een omzet van 161 miljoen euro. We kunnen er dus wel vanuit gaan dat Gert Verhulst een behoorlijk vermogen heeft en dat zijn vermogen nog flink blijft groeien.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!