Hoeveel verdient Erik de Vogel? Het vermogen van Erik de Vogel

Bij de meeste mensen staat Erik de vogel bekend als acteur. Dit kome onder andere door zijn rol als Ludo Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar wat is het vermogen van Erik de Vogel? Dat lees je hier.

Naast het behandelen van het vermogen van Erik de Vogel kijken we ook naar de Erik de Vogel zelf, wat doet hij allemaal en waar kunnen we hem van kennen? Dat lees je ook in dit artikel. We kijken dus niet alleen naar het vermogen van Erik de Vogel, maar ook naar de persoon zelf.

Wie is Erik de Vogel?

Zoals we hierboven al aangaven is Erik de Vogel voornamelijk bekend geworden door zijn rol in Goede tijden, slechte tijden. Daarnaast is hij ook bekend geworden door zijn rol als Hoofdpiet bij de intocht van Sinterklaas en andere programma’s omtrent Sinterklaas.

Erik de Vogel had al snel door dat hij toneel erg leuk vond. Toen hij de middelbare school had afgerond ging hij verder, hij begon te studeren aan de toneelschool van Amsterdam, die hij vervolgens in 1986 ook afgerond had. Tijdens de studie kon Erik de Vogel niet stil zitten, hij moest iets doen. Dat was dan ook het moment dat hij samen met collega’s Geert Lageveen en Finn Poncin de groep Illyrie begon. De groep was een behoorlijk succes. Hij heeft namelijk samen met Geer en Finn vier jaar lang rondgetoerd wat natuurlijk een behoorlijke prestatie is.

Erik zijn acteerprestaties werden gewaardeerd door zowel kijkers als critici. Na zijn werk te hebben gedaan bij Goede tijden, slechte tijden ging hij de serie verlaten. Echter bleef hij wel verbonden aan de entertainmentwereld. Hij speelde namelijk in verschillende theaterproducties, en ook in een aantal populaire televisieseries. Ook is hij regelmatig te zien als presentator voor diverse programma’s. Als we Erik de Vogel moeten samenvatten: Erik de vogel is een veelzijdig en talenvolle acteur, die een grote indruk heeft gemaakt op het Nederlandse publiek met zijn rol in Goede tijden, slechte tijden, maar ook met zijn rol als Hoofdpiet. Zijn carrière heeft zich verder ontwikkeld en hij blijft zich telkens weer onderscheiden in verschillende rollen in zowel theater als televisie. Naast het televisiewerk heeft Erik de Vogel ook een relatie met Caroline de Bruijn.

Hoeveel verdient Erik de Vogel?

Het is op dit moment moeilijk in te schatten wat het salaris van Erik de Vogel is. We kunnen er echter wel vanuit gaan dat Erik de Vogel in het verleden een goed salaris heeft gehad. Het schijnt zelfs te zijn dat Erik de Vogel een maandsalaris tussen de 10.000 en 15.000 euro had tijdens zijn periode op de Meerdijk. Zoals we hierboven al aangaf heeft Erik de Vogel een behoorlijke periode in Goede tijden, slechte tijden gespeeld, waardoor zijn totale verdiensten behoorlijk oplopen. Hier kon hij dan ook samen met Caroline de Bruijn goed van leven, en dat deden ze dan ook.

We hebben nu een beeld wat het salaris van Erik de Vogel is/is geweest. Het salaris van Erik heeft dan ook veel invloed op het vermogen van Erik de Vogel, maar wat het vermogen van Erik de Vogel precies is lees je verder in het artikel.

Waar heeft Erik de Vogel zijn vermogen aan verdiend?

De kans is groot dat je wel al weet waar het vermogen van Erik de Vogel vandaan komt. Het vermogen van Erik de Vogel komt voor het grootste deel weg bij zijn werk in Goede tijden, slechte tijden. Hij is namelijk voor meer dan 20 jaar actief geweest in de soap.

Dat is al een prestatie op zich, maar het brengt ook behoorlijk wat geld in het laadje voor Erik de Vogel. We kunnen er dan ook vanuit gaan dat het grootste deel van het vermogen van Erik de Vogel door zijn werk komt. Uiteraard heeft hij nog wel meer inkomstenbronnen.

Het vermogen van Erik de Vogel

We kunnen ondertussen wel zeggen dat Erik de Vogel misschien wel één van de bekendste acteurs is van Goede tijden, slechte tijden, maar we komen hier om te achterhalen wat het vermogen van Erik de Vogel is.

Als we kijken naar het salaris van Erik de Vogel verwachten we dat Erik een mooi vermogen heeft, maar is dat ook zo? Het vermogen van Erik de Vogel wordt op dit moment geschat rond de 9 miljoen euro. Zoals we al aangaven hadden we een redelijke verwachting bij het vermogen van Erik de Vogel en die verwachtingen zijn helemaal uitgekomen.

Het vermogen van Erik de Vogel is een mooi bedrag, waar hij elke dag hard voor gewerkt heeft. De kwaliteit van zijn werk is dan ook één van de redenen waarom hij zo lang voor Goede tijden, slechte tijdens heeft mogen werken. Er zijn namelijk maar één aantal acteurs de zo lang voor één programma werken. Daar mag Erik de Vogel dan ook erg trots op zijn, daarnaast mag hij ook erg trots zijn op een geschat vermogen rond de 9 miljoen euro.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!