Hoeveel verdient DJ Tiësto? Het vermogen van DJ Tiësto

De meeste jongeren zullen DJ Tiësto wel kennen, de DJ die de ene hit na de andere hit scoort, maar hoeveel verdient DJ Tiësto eigenlijk en wat is het vermogen van DJ Tiësto? Dat lees je hier.

Wie is DJ Tiësto?

De meeste mensen zullen Tijs Verwest kennen als DJ Tiësto of Tiesto. DJ Tiësto is namelijk zijn artiestennaam. De echte fans kennen DJ Tiësto wel als Tijd Verwest. Officieel heet DJ Tiësto Tijs Michiel Verwest. Je verwacht het waarschijnlijk wel al maar voor de mensen die niet bekend zijn met DJ Tiësto is het wel prettig om te weten dat hij een Nederlandse diskjockey en muziekproducent is. Het mooie aan DJ Tiësto is dat muziek altijd de grote liefde is geweest van DJ Tiësto. DJ Tiësto was dan ook al redelijk actief op jonge leeftijd. Op jongere leeftijd luisterde hij veel naar shows zoals Soul Show van Ferry Maat en Ben Liebrand’s In The Mix. Vanaf dat moment was het ook zijn passie om platen te draaien en te mixen. Uiteraard kon DJ Tiësto het ook niet laten om zelf te beginnen met mixen en platen te draaien. Zelf begon DJ Tiësto te draaien en te mixen in de periode van 1984 tot 1992. Tijdens deze periode draaide DJ Tiësto oude discoplaten op studentenfeesten en tijdens drive-inshows. In die tijd dacht hij nog niet dat hij zijn geld zou kunnen verdienen als DJ. Ook begon hij met een andere genre namelijk hardcore house. Desondanks ging zijn liefde echt uit naar trance. op 19-jarige leeftijd stond hij al drie avonden in de week achter de draaitafels in discotheken in Breda en omstreken. Mensen kwamen er dan ook al snel achter dat DJ Tiësto talent had en dat hij een grote naam ging creëren binnen die wereld. Maar wat is het vermogen van DJ Tiësto? Dat lees je hieronder.

Hoeveel verdient DJ Tiësto?

Nu we weten dat DJ Tiësto behoorlijk wat talent heeft gaat zijn salaris natuurlijk ook groeien. Aangezien hij op de grootste festivals ter wereld draait en drie keer is verkozen tot de beste dj ter wereld moet hij wel een leuk salaris hebben en dat is ook zo. Volgens verschillende bronnen verdiende DJ Tiësto in 2011 zo’n kleine 22 miljoen dollar met zijn optredens. Dat is natuurlijk een leuk inkomen. Nu we weten wat hij per jaar ongeveer verdiend is het ook interessant om te weten hoeveel je moet betalen voor een optreden van DJ Tiësto. Het bedrag wat je neer moet tellen voor DJ Tiësto is een slordige 201.386. Daarmee is hij momenteel de beste betaalde DJ ter wereld. Natuurlijk is het lekker om de beste betaalde DJ ter wereld te zijn. Dat zien we dan ook terug bij het vermogen van DJ Tiësto. Hij zit er heerlijk warmpjes bij!

Passief inkomen via streaming

Naast de optredens blijkt DJ Tiësto ook nog leuk bij te verdienen dankzij streaming. Volgens verschillende bronnen liggen de inkomsten van de DJ op zo’n 42.000 tot 300.000 per maand. Op jaarbasis is dat minimaal 500.000 tot maximaal 3.6 miljoen euro. Dat tikt natuurlijk lekker aan is lekker bijverdienen helemaal in deze tijden. Uiteraard heeft dit ook invloed op het vermogen van DJ Tiësto.

Wat is het vermogen van DJ Tiësto

We hebben nu in beeld wat ongeveer de inkomsten zijn van DJ Tiësto, maar wat is het vermogen van DJ Tiësto dat is de vraag die de meeste mensen hebben. DJ Tiësto heeft een vermogen van 150 miljoen dollar. Hierdoor kan DJ Tiësto heerlijk genieten van zijn hard verdiende geld. Toch blijft hij actief en is er van een vroegtijdig pensioen geen sprake.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!